Sony VAIO SVS151290X преглед: Специализиран лаптоп с NVIDIA графика, Full HD дисплей и др

By | октомври 6, 2021

Sony VAIO SVS151290X е персонализиран лаптоп с процесор Intel Core i7. Предлага се в три цвята: черен, бял и сребрист. Това е страхотен лаптоп, наличен в различни конфигурации. Можете да изберете функциите, които да отговарят на всички нужди на вашия компютър. Можете също да използвате основната конфигурация, ако не сте придирчиви и просто искате добър лаптоп да се справя с ежедневните задачи.

Процесорът е трето поколение Quad Core i7, който може да работи до 3.20GHz с технологията Turbo Boost. Това е чудесна процесорна технология за лаптоп. Също така е способен на прекомерно свързване.

Друго страхотно нещо за този лаптоп е, че се предлага с 15,5 инчов Full HD дисплей. Екраните с Full HD са проектирани да осигурят яснота и блясък. Без значение какво искате да погледнете, можете да очаквате да се появи с невероятно качество. Резолюция 1920×1080. Антирефлексното покритие предотвратява досадни отблясъци, така че можете да се насладите на по-добра видимост.

На този лаптоп има много място за съхранение. Твърдият диск има 750 GB място за съхранение. Това е бърз твърд диск със 7200 оборота в минута. Ако планирате да съхранявате голямо количество данни, музика, видео и т.н., ще ви е необходимо устройство с голям капацитет. За обикновения собственик на лаптоп е достатъчен 750 GB твърд диск. Ако искате повече, можете да надстроите до 1TB. Предлагат се и твърди дискове. Можете да използвате 256 или 512 GB (256 GB x 2).

Друг важен фактор е паметта. Колкото повече памет има вашият лаптоп, толкова по -добре. Не е нужно да се притеснявате за бавното бавно представяне, ако вашият Sony VAIO има много RAM. SVS151290X се предлага в 8GB (4GB x 2 вграден фиксиран). Това е достатъчно, за да стартирате безпроблемно всичките си любими предавания. Има възможност за надграждане до 12GB (8GB сменяеми + 4GB фиксирани на борда), ако имате нужда от повече памет.

Оптичното устройство, което се доставя с този преносим компютър, е CD/DVD записващо устройство и плейър. Можете да записвате компактдискове и DVD дискове с много бързи скорости. Ако искате по-добро оптично устройство, има опция за надграждане до Blu-Ray писател. Гледайте любимите си филми с възможно най-висока разделителна способност, като добавите Blu-Ray плейър към вашия лаптоп.

И накрая, трябва да вземете предвид графичната карта. Този лаптоп се предлага с хибридна графична технология NVIDIA GeForce GT (2GB), която е повече от достатъчна за захранване на всяка игра, която искате да играете. Само тази функция го прави отличен лаптоп, който си струва всеки цент. Sony VAIO SVS151290X значително надминава повечето други лаптопи и се предлага на достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *