Sony VAIO SVE171390X Преглед – Погледнете основните опции, опциите за надстройка, дизайна и др

By | октомври 16, 2021

Ако търсите гъвкавост за персонализиране на вашия лаптоп, трябва да използвате нещо като Sony VAIO SVE171390X. Този лаптоп може да бъде персонализиран като мобилно придружаващо устройство, подмяна на настолен компютър или комбинация от двете. Предлага се дори с безплатно гравиране. Ако го използвате за комерсиални цели, гравирайте логото или името на вашата компания върху шасито.

Персонализирайте бележника си още повече, като изберете бялата морска пяна или черния стил на акула. И двата цвята изглеждат привлекателни и професионални, а Sony свърши добра работа, като предостави на лаптопите си нещо повече от скучния сив вид, който имат другите лаптопи.

Що се отнася до персонализирането на хардуера, имате няколко възможности. Изчислителната мощност на тази система е третото поколение Intel Core i3 на 2.50 GHz. Ядрата на Intel от трето поколение са най -добрите процесори в потребителската електроника. С този лаптоп i3 е само началото. Можете да надстроите до i7, ако искате невероятна мощност. Някои модели се предлагат с технология Turbo Boost за малко допълнителна мощност и производителност.

В допълнение към мощността и производителността, скоростта е друго важно съображение за лаптопите. 4GB DDR3 памет идва със SVE171390X. Това би трябвало да даде на лаптопа достатъчно скорост за едновременно стартиране на някои програми или уеб браузъри. За по -интензивни приложения и задачи може да искате да използвате повече памет. Други опции включват 8GB (4GB x 2) и 6GB (1 x 4GB + 1 x 2GB).

Колко място на твърдия диск смятате, че ще ви трябва с вашия лаптоп? 320 GB ще бъдат ли достатъчни? Какво ще кажете за 500 GB? Или ще ви трябват терабайти? Има няколко опции, вариращи от 320GB до 1TB. Искате ли да съхранявате снимки, филми, музика и документи на вашия твърд диск? Тогава твърд диск с достатъчно място за съхранение е задължителен.

Не забравяйте да добавите добра записваща машина за CD/DVD към вашата поръчка. Стандартният стартер и печката се инсталират с лаптопа безплатно. Имате възможност да добавите Blu-ray записвачка и/или плейър, ако искате такъв. Blu-Ray плейърът определено ще подобри вашето забавление.

Можете също така да подобрите забавлението си, като изберете видеокарта AMD Radeon с вашата поръчка. Основната графична опция е Intel HD (4000) карта, която е достатъчна за много типични задачи, като сърфиране в мрежата и стрийминг на видеоклипове в YouTube, но не е задължително достатъчна за стартиране на повечето онлайн игри.

Сега, когато знаете как да персонализирате Sony VAIO SVE171390X, можете да решите дали този лаптоп е подходящ за вас. Той може да бъде персонализиран и надграден по толкова много начини, че можете да го превърнете в бележника на вашите мечти. Всяка избрана от вас част е изработена от най -висококачествени материали. Накратко, това е лаптоп, който е създаден да издържи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *