Sony VAIO SVE151290X преглед – добър, достъпен лаптоп, който можете да персонализирате и персонализирате

By | октомври 1, 2021

Sony VAIO SVE151290X е страхотен лаптоп, наличен в четири цвята: Shark Black, Marine White, Seashell Pink и Silver Aluminium. Той е съвместим с най -новите процесорни технологии. Вашият избор включва 3-то поколение Intel Core i5 процесор и четириядрен i7 процесор. i5 е основната опция, с възможност за надграждане до i7 срещу допълнителна цена. Изберете колко процесорна мощност смятате, че ще ви трябва. Всяка от тези опции идва с технологията Turbo Boost.

Дисплеят с LED подсветка осигурява зашеметяваща графика и контраст. Той има антирефлексно покритие, което намалява отражението на светлината и отблясъците, така че можете да се насладите на по-добра видимост. Можете да очаквате резолюция от 1366 x 768 на този 15,5-инчов екран.

Видеокартата играе важна роля за това колко бързо може да работи лаптопът ви – особено ако се опитвате да стартирате нещо, което отнема много памет и скорост. Колкото по -мощна е видеокартата, толкова по -малко памет ще заема компютърът ви за показване на графики. Основният избор за този лаптоп е Intel HD Graphics (4000). Това би трябвало да ви е достатъчно, освен ако не обичате да играете много игри. Ако искате да играете игри, ще трябва да използвате AMD Radeon HD карта. Предлагат се опции от 1 GB и 2 GB.

Една област, в която Sony VAIO SVE151290X наистина се откроява, е твърдият диск. Този лаптоп може да има по -голям твърд диск от обикновения лаптоп. Той идва с огромно 500GB (5400rpm) място за съхранение. Ако това не ви е достатъчно, можете да увеличите капацитета за съхранение до 1 GB. Това е голямо място за съхранение на музика, файлове, документи, приложения и т.н.

Този лаптоп също има голяма памет. Базовата опция е 6GB (4GB x 1 + 2GB + 1) DDR3 (1600MHz). Има възможност да отидете до 8 GB (4 GB x 2), ако имате нужда от повече.

Не всички преносими компютри имат достатъчно място за оптично устройство. Sony VAIO SVE151290X работи. Предлага се с CD/DVD плейър и записващо устройство. Можете да добавите Blu-Ray плейър или горелка към вашата поръчка, ако искате такава. Гледайте всеки филм с висока разделителна способност.

Лесно е да превърнете този бележник в компютър на мечтите си. Можете да го персонализирате и да добавите всички необходими функции. Както споменахме по -горе, можете дори да го персонализирате, като изберете любимия си цвят. Ако това не е достатъчно, има опция да добавите надпис върху него. Тъй като много от прегледите на Sony VAIO SVE151290X са положителни, можете да се доверите, че получавате добра сделка за този лаптоп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *