Sony VAIO SVE14A390X Преглед – Преглед на опциите за надстройка, цветови опции, процесор и др

By | октомври 20, 2021

Sony VAIO SVE14A390X е нов лаптоп, който предлага разнообразие от аксесоари и опции за надграждане. Предлага се в няколко различни цветови комбинации: черно и бордо, бяло и синьо, метално кафяво със злато и сребро и розово. Това е лаптоп, който можете да персонализирате според вашия вкус.

Лаптопите на Sony винаги са били известни със страхотния си дизайн и качествени конструкции и този модел не се различава. С голям твърд диск и четириядрен i5 процесор можете да очаквате невероятно количество производителност.

Тези дни четириядрен процесор i5 или i7 е мощен за лаптопи. Трябва да можете да стартирате програми и да предавате мултимедия безпроблемно. Основната опция за SVE14A390X е моделът i5, като има възможност да използвате модела i7, ако имате нужда от повече технология за обработка. И двата варианта на процесора са за модели от трето поколение. Лаптопът може да обработва до 3.20GHz с технологията Turbo Boost.

Опцията за стартиране на твърдия диск е 750 GB. Въпреки че това е много място, това не е толкова много, колкото някои хора се нуждаят. Ако сте от хората, които обичат да изтеглят много файлове и видеоклипове, може да се нуждаете от повече място на вашия твърд диск. За щастие ще имате възможност да използвате 1TB твърд диск.

Основната графика на Sony VAIO SVE14A390X е Intel HD 4000, което е малко повече от 3000, предлагани от стандартните лаптопи. Той може да бъде надграден ръчно до AMD Radeon HD (хибридна графика), което ще бъде полезно, ако решите, че искате да играете някои игри. Противно на това, което си мислите, всъщност не се нуждаете от скъп работен плот, за да играете игри онлайн. Лаптоп с AMD Radeon HD графика може да се справи с повечето популярни игри.

Паметта е една от най -важните части на лаптопа. Без достатъчно памет компютърът няма да може да функционира добре. Зареждането на приложенията отнема много време. В някои случаи може изобщо да не могат да изтеглят. Поради тази причина трябва да се уверите, че имате нужда от много памет с този лаптоп. Той идва с капацитет от 8 GB, което е достатъчно за повечето потребители. Той може да поддържа до 16 GB, ако имате нужда от повече за мултимедия и игри.

Като цяло Sony VAIO SVE14A390X е чудесно допълнение към серията лаптопи VAIO. Имате възможност да го персонализирате както искате – отвътре и отвън. Не само можете да изберете хардуера, който искате, но и можете да го персонализирате на вашия лаптоп, като изберете цветовете, които ви харесват. С такива страхотни функции този лаптоп VAIO струва всеки цент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *