Samsung N150 10.1 инчов нетбук червен

By | октомври 2, 2021

Мобилността и свързаността са двете основни характеристики, които всеки предлага Нетбуци на Samsung и N150 не прави изключение. Предлага се с различни енергийно ефективни функции и предпочитания за свързване, можете лесно да конвертирате и да се свързвате, докато сте далеч.

Акценти на нетбука

· N450 Intel Atom процесор (1.66 GHz)

· 1GB DDR2 памет

· Вградена уеб камера (1,3 мегапиксела)

· Операционна система (Windows 7 Starter)

· 6-клетъчна акумулаторна батерия

· Безжична мрежа (802.11b / g / n)

· Клавиатура (пълен размер, 93 процента)

· Ярко червено покритие

· USB порт (3 налични, един порт може да зарежда устройства)

· Слот за карта с памет (3 в 1)

· Дисплей за яркост (10,1 инча)

· Гаранция за части и занаяти (една година)

Какво е запазено за вас

Освен че е ергономичен Samsung N150, той също така отговаря на ECO RoHS и TCO 3.0, така че всички потребители да могат да използват енергийно ефективна машина, без да навредят на околната среда. Не всички нетбуци на Samsung съдържат опасни химикали като живак, за да гарантират безопасността на потребителите и околната среда.

Сензорният екран на N150 разполага с потребителски интерфейс с жестове, който ви помага да увеличавате и намалявате, превъртате или завъртате с помощта на клавиатурата със сензор. Високоскоростен безжичен интернет достъп е възможен и с вградената безжична мрежа за нетбук.

Налична е и простата функция за управление на разделителната способност на N150. Тази функция ви позволява лесно да персонализирате разделителната способност на екрана си, така че да можете да показвате определени програми с възможно най -добра резолюция. Функцията Live YouCam е налична и на N150, което ви позволява да добавяте свежи ефекти към вашите видеоклипове, като аватари, маски и шапки, които могат да повлияят и проследяват вашите движения.

С общ живот на батерията от седем часа с едно зареждане, можете лесно да вземете N150 навсякъде, където пожелаете, без да имате проблеми с живота на батерията. Можете също да зареждате другите си устройства чрез третия наличен USB порт, те могат да зареждат вашето устройство дори ако вашият нетбук е изключен или е в режим на заспиване.

Недостатъци

Смята се, че другите нетбуци на Samsung са по -добри в сравнение с N150. Повечето потребители са имали по -къс вътрешен шум от твърдия диск и по -кратък живот на батерията в сравнение с други налични нетбуци с батерия, която е два пъти по -дълга с едно зареждане.

Като цяло, N150 на Samsung се счита за един от най -добрите нетбуци, които все още се предлагат, като се има предвид способността му да се погрижи за нуждите от пътуване до работното място. С енергийна ефективност и свързаност, N150 все още е страхотна покупка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *