Lenovo ThinkPad L470 Преглед на новия бизнес лаптоп с шаси от военна степен

By | октомври 4, 2021

ThinkPad са най-продаваните лаптопи в света. Над 100 милиона са продадени, откакто 700C е пуснат за първи път през 1992 г. Тенденцията за създаване на качествени лаптопи от корпоративен клас продължава с най-новия модел, Lenovo ThinkPad L470. Неговата стоманена конструкция от военно качество е преминала стотици проверки на качеството, за да се гарантира издръжливост.

Този модел има тънък дизайн с размери 13,3 x 9,25 x 0,94 инча (В x Ш x Д), тегло 4,13 паунда (първоначално тегло) и разполага с док ThinkPad Pro, който позволява на потребителите да поддържат периферните си устройства организирани и настрани. Новият Precision TouchPad отговаря на името си, тъй като е изключително прецизен и отговаря на Microsoft TouchPad.

Въпреки че тази серия обикновено е предназначена за търговска употреба, L470 все още може да се счита за многофункционална машина, която отговаря на различни изисквания, включително ежедневна ежедневна употреба. Той със сигурност идва с достатъчно портове и слотове, включително гореспоменатия механичен док, WWAN SIM, RJ-45, VGA, четец на карти 4 в 1, 3 USB 3.0 и др. Включени са безжична технология Bluetooth 4.2 M.2 и Intel 802.11 a/c 2 × 2.

14-инчовият екран има съотношение на страните 16: 9 и разделителна способност 1920 x 1080. Потребителите могат да избират между тънък екран HD (TN AG 220-нита) и екран Full HD (IPS AG 250-нита). Той може да побере до 32 GB (DDR4 2 DIMM) памет, което е най -доброто за лаптоп. Няма да имате проблеми при стартиране на множество приложения.

Тъй като вероятно потребителите ще трябва да използват облака по -често, Lenovo ThinkPad L470 е проектиран за лесна интернет връзка. Той има LTE A (4G) свързаност на борда, така че дори когато е извън обхвата на Wi-Fi, данните и приложенията все още могат да бъдат достъпни с просто докосване.

Процесор Kaby Lake и Lenovo ThinkPad L470

Лаптопът има някои добри възможности за процесор, дори най -новите модели Intel Core (i7) Kaby Lake, както и Intel HD графики. В момента най -добрият вариант за процесора е моделът i7 7600U. Той също така идва с впечатляващ живот на батерията. Потребителят може да очаква до дванадесет часа на зареждане.

Предлага се OPAL 2.0 SATA съхранение до 256 GB, както и опция 500 GB HD (7200 об / мин). Спецификацията за съхранение на OPAL е идеална за устройства, които изискват повишена сигурност. Той дефинира начин за криптиране на всички данни, които се съхраняват, така че никое неоторизирано лице, притежаващо лаптопа, да може да види данните.

Lenovo ThinkPad L470 определено е задължителен компютър за всеки, който иска лаптоп от бизнес клас или просто лаптоп като цяло с корпоративна сигурност и защита.

Тъй като това е чисто нов лаптоп, ще искате да бъдете уведомени веднага щом Lenovo ThinkPad L470 Купоните започват да се появяват онлайн. Спестяването винаги е било лесно с онлайн отстъпките на Lenovo и L470 няма да бъде изключение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *