Lenovo ThinkPad A475 Ръководство – Какво да очаквате с този издръжлив и мощен бизнес лаптоп

By | октомври 17, 2021

С функции като процесорите от 7 -то поколение на AMD, Full HD дисплей и най -добрата технология за сигурност в индустрията, новият Lenovo ThinkPad A475 може да предложи много. Многозадачността е прост процес с архитектура на ускорената обработваща единица (APU). Процесорът AMD осигурява подобрена ефективност за корпоративно сътрудничество и изчисления. Ако изберете конфигурационната версия с AMD Radeon графика, можете да се насладите на ослепителните визуални ефекти.

Функциите за сигурност включват TPM (отделен модул за надеждна платформа) и биометрични сензори. Ключовете за шифроване, цифровите сертификати и паролите се съхраняват отделно с помощта на микроконтролера TPM. Биометричната технология използва отпечатъци и разпознаване на лица за сигурност.

Предлагат се три 14-инчови версии на екрана, в зависимост от избраната от вас конфигурация: HD 1600 x 900 (без докосване), FHD от 1920 x 1080 (без докосване) и FHD мултитъч с разделителна способност 1920 x 1080. Всички версии функция против отблясъци.

Можете да получите добро място за съхранение от вашия лаптоп. Твърдият му диск работи при 7200 оборота в минута и има капацитет за съхранение от 500 GB. Ако това не е достатъчно, има опция за добавяне на бърз PCIe SSD с максимален капацитет от 512 GB.

Lenovo ThinkPad A475 съвместим с AMD Radeon графика, до R7. Това е достатъчно за справяне с многозадачност, много мултимедийни приложения и графични тежки задачи. Въпреки че е предназначен за комерсиална употреба, лаптопът все още може да се използва за забавление, като видео стрийминг и игри. За RAM има до 16GB (DDR4 1866MHz) пространство.

Lenovo ThinkPad A475 клавиатура

Най-новото поколение ThinkPad се състои от наградена клавиатура с висока разделителна способност. Тази клавиатура е проектирана да бъде удобна и поддържа лесно и точно писане. Животът на батерията може да продължи до 10,2 часа, в зависимост от вида задачи, които изпълнявате. Капацитетът е 24 Wh с 3-клетъчна литиево-йонна батерия. Променливотоковият адаптер има 45W изход и 50/60Hz вход (120/230V AC).

Както се очаква от лаптоп от 21-ви век, A475 се предлага с 802.11 ac Wi-Fi, както и Bluetooth 4.1 поддръжка. Изборът на портове се предлага с 3 USB 3.0 порта, USB-C порт, HDMI порт, RJ45 Ethernet и четец на карти 4-в-1 (MCC, SD, SDXC и SDHC).

Черното шаси е добре проектирано, а лаптопът първоначално тежеше 3,84 паунда. Стартирането е с ширина 13,2 инча, дълбочина 9,1 инча и височина 0,78 инча.

Този преглед на Lenovo ThinkPad A475 трябва да ви даде представа какво да очаквате с това устройство. Определено си струва да се получи за всеки бизнес потребител или всеки, който просто иска мощен лаптоп, който може да се справи с почти всичко.

Всичко, което трябва да направите, за да започнете, е да докоснете файл Lenovo ThinkPad A475 Отстъпка за онлайн купувачи. Промоционалните кодове на Lenovo винаги си заслужават да се търсят, защото винаги има някакви добри сделки, които чакат да бъдат намерени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *