Lenovo IdeaPad Z480 Преглед – Разберете защо този нов модел Notebook Lenovo е задължителен

By | октомври 3, 2021

Никога не е имало по -добър момент за закупуване на Lenovo IdeaPad Z480. Този мейнстрийм ноутбук се предлага с най -новата технология на процесора и много функции, които всеки потребител на преносим компютър може да поиска. Освен това не беше достъпен за всички, благодарение на изключителни онлайн промоции.

Ако често пътувате, ще ви е необходим бележник, на който можете да разчитате. Z480 има здрав дизайн, който го предпазва от падания и удари. Дизайнът се предлага и в различни цветове, включително червено и синьо. Черните ключове осигуряват атрактивен контраст спрямо червеното или синьото.

Една от причините този лаптоп да е толкова страхотен е, че идва с процесор Ivy Bridge. Новото семейство процесори на Intel е най -бързото и мощно досега. Z480 е вторият лаптоп на Lenovo с процесор Ivy Bridge. Можете да избирате между i3, i5 и i7, в зависимост от това колко процесорна мощност смятате, че ще ви е необходима. Процесорите Ivy Bridge са с 15% по -бързи и 15% по -ефективни от своя предшественик, процесорите Sandy Bridge.

Важна ли е мобилността при решението ви да закупите лаптоп? Този модел се предлага с Intel Wi-Max/Wi-Fi 2×2 AGN, Ethernet NIC 10/100/100M и допълнителен Bluetooth. Лесно е да поддържате връзка с интернет, независимо къде отивате.

Клавиатурата AccuType прави писането удобно. Ще можете да пишете с невероятна скорост и точност. Бутоните са проектирани да предпазват пръстите от подхлъзване.

Що се отнася до хранилището, има достатъчно място до 750 GB. Опцията по подразбиране е 500 GB (7200 rpm) твърд диск, но можете да надстроите до 750 GB (5400 rpm), ако имате нужда от повече място. Оптичното устройство включва двуслойна DVD записвачка.

Lenovo IdeaPad Z480 може да обработва от 6GB до 8GB системна памет (DDR3). Това е малко повече RAM, отколкото предлагат много други лаптопи в наши дни. Въпреки че няма да можете да играете игри с взискателна графика, все пак можете да играете някои игри, ако настройките са средни до ниски.

По отношение на свързаността ще намерите разнообразни портове и гнезда, включително 2 USB 2.0, 2 USB 3.0, жак за слушалки и микрофон, четец на карти 5 в 1, HDMI, VGA, RJ-45 и 1 мини PCIe слот. Свържете бележника си с по-голям екран или HDTV, ако 14-инчов екран не е достатъчен за вашите нужди за гледане.

Като цяло Lenovo IdeaPad Z480 е страхотен и надежден лаптоп и няма как да сбъркате с решението си да го купите. Можете да го използвате за почти всичко, от преносими компютри до училищна работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *