Lenevo Thinkpad

By | октомври 5, 2021

Lenevo придоби популярност със своята линия лаптопи, най -известният от които е гамата ThinkPad. Следвайки мотото си „Иновации, които имат значение за нашите клиенти …“, компанията създаде редица лаптопи, които попадат в различни категории, както следва:

Р. серия

Достъпна, серията R е за ежедневни компютри и малък бизнес, където няма нужда да пътувате често. Тези настолни компютри са изключително здрави с клетка от магнезиева бобина, която предпазва компонентите й в случай на случайни падания и удари. Твърдият диск има ThinkVantage Active Protection System, която работи като въздушна възглавница, усещайки промени в движението и съответно регулирайки твърдия диск.

T серия.

Серията T може да се похвали с високата си производителност, заедно с преносимостта и дългия живот на батерията. Ако искате бележник без компромиси, вашето търсене завършва тук! Тези мобилни работни станции разполагат с процесорна мощност, дизайн и разширени функции за сигурност, като например пълно шифроване на диск и четец на пръстови отпечатъци.

Серия X

Оценен като „най -тънкият и най -лекият“, той тежи само около 1,22 кг (започвайки) с лаптопи, обикновено тежащи около 2 – 3 кг! Тези лаптопи са предназначени за професионалисти, които винаги са в движение. Той разполага с клавиатура, устойчива на разливане, удобен за очите дисплей със светодиодна подсветка, ултра тънка DVD записвачка и до 12 часа живот на батерията.

Таблет X серия

Това е истинско благо за професиите, които изискват високо ниво на водене на бележки. Светът е дигитален, така че забравете преносимите компютри и бъдете умни. Вземете у дома таблетния компютър от серия X, който съчетава характеристиките на таблет и лаптоп. Основната му характеристика е 12,1-инчов SXGA+ мулти-дисплей с ъгъл на видимост 170 градуса, който е в състояние да се регулира към всякакви условия на осветеност, а също така има функция за активно въртене, която усеща движението и измества дисплеите вертикално или хоризонтално .

Серия Z

Подходящо класиран като „Широкоекранна мултимедия“, серия Z е подходяща за приложения, които изискват висококачествена графика и кристално чист звук, доставян от широк екран и стерео високоговорители. Затова седнете и се насладете на любимите си филми или направете цифров фотоалбум с вградения си цифров фотоапарат!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *