Evernote за Предприемач за мрежов маркетинг

By | октомври 10, 2021

Положих съвестно усилие да започна да организирам своите срещи за мрежов маркетинг, моите водещи бележки и бележки и бъдещи публикации в блога в Evernote. Кривата на обучение на Evernote не е толкова добра, но отнема време, за да се организират нещата и да се поставят на място. Ако в момента не използвате Evernote, може да искате да се регистрирате, да изтеглите приложението и да го опитате. Ще очертая моите топ 5 функции, с които да играя, за да видя дали мога да ги превърна в флаг.

О, и друго нещо, което наистина харесвам, е фактът, че можете да имате локални или синхронизирани бележки и настройки, ако нещо се случи в Evernote или на моя компютър, всичките ми данни могат да се съхраняват в „облака“ или локално на моя компютър. По -долу е екранна снимка за избор на бележка локално или синхронизиране с сървърите на Evernote.

Ето моите топ 3 функции:

1. Бележници – Това е, което наричам набор от отделни бележки, които съм написал. Доколкото разбирам, можете да имате само една тетрадка и да хвърляте всичко в една тетрадка, но това е все едно да имате чекмедже за боклуци у дома и да поставите всичко в него. (Имах гардероб, когато бях тийнейджър) .. повярвай ми, не искаш това. Организирайте различните си теми в тетрадката им.

2. Стекове – Предполагам, че това са групи лаптопи. Да ви се стори объркващо още? Но просто помислете за това като за купчина документи, които имате на бюрото си. Всички те са организирани като стека ви „водещ“ и куп „бизнес партньор“. Това ясно ли беше съобщено? Надявам се да видите къде отивам с това.

3. Етикети – Това почти говори само за себе си, можете да маркирате различни бележки, така че да можете да ги разпознавате и организирате, когато поставяте все повече и повече съдържание в Evernote.

Все още уча тази система и как да я настроя, така че съм сигурен, че с напредването на седмиците и месеците ще бъда по -ефективен. Ако обаче наистина искате да започнете да организирате данните си и да се уверите, че са безопасни, трябва да разгледате Evernote. Също така, ако нямате падаща кутия, трябва да разгледате и това.

Въпрос: Използвали ли сте Evernote? Ако е така, можете ли да споделите някои съвети с мен в коментарите по -долу?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *