Apple MacBook Pro MC372LLA 15,4-инчов лаптоп – MacBook на вашите мечти

By | октомври 27, 2021

Apple MacBook Pro MC372LL / A е може би най-добрият MacBook, който някога ще имате. Бързата скорост на този 15,4-инчов лаптоп е резултат от двуядрен процесор Intel Core i5 (2,53 GHz), комбиниран с 4GB DDR3 RAM. Apple MacBook Pro MC372LL / A има достатъчно място за съхранение с 500 GB HD, много място за аудио, видео и изображения.

Качеството на видеото е високо, както е в случая с повечето продукти на Apple, но този лаптоп използва графична карта NVIDIA GeForce GT 330M с включена 512 MB GDDR3 RAM и използва Intel HD Graphics процесор за постигане на оптимална производителност и мощност за зареждане с автоматично превключване между двете. запазване. Комбинирайте ги с 15-инчов широкоекранен LED дисплей и ще имате истинско кинематографично изживяване. Картата NVIDIA GeForce GT 330M се използва за голямо натоварване на графичната обработка, докато Intel HD Graphics процесорите са по-леки и по-ефективни за работа.

Apple MacBook Pro MC372LL / A има Mac OS X v10.6 Snow Leopard OS (предварително инсталирана). За тези, които обичат своите медии, било то филми и музика или онлайн игри, този лаптоп винаги ще направи всичко, което очаквате. Не се притеснявайте, че ще остане без захранване, Apple MacBook Pro MC372LL / A ще издържи от 8 до 9 часа в зависимост от използването на батерията.

С тънък профил от по-малко от един инч, който е почти анорексичен и тежи малко над 5 и половина паунда, няма да ви се прииска да влачите целия работен плот със себе си, когато сте в движение. Устойчивостта никога не е проблем с MacBook и Apple MacBook Pro продължава с MC372LL / A. Произведен от един лист твърд алуминий, това е лаптоп, който съчетава индустриална сила и научна фантастична технология. Ако търсите лаптоп, който ще ви даде най-доброто в света, тогава Apple MacBook Pro MC372LL / A е това, което чакате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *