Acer Aspire One – Перфектният нетбук

By | декември 27, 2021

След успеха на Asus Eee, всички големи производители на лаптопи създадоха свои собствени нетбуци. Като пионер в ултра-преносимите лаптопи, очаквате Asus да доминира на пазара на нетбуци, поне през следващите няколко години. До пускането на Acer Aspire One, ултрапортативните устройства, пуснати от други производители, не достигат по много начини. Много модели са застрашени от производителност или ако това не се случи, те носят висока цена със себе си.

Acer Aspire One е ярък пример за „перфектния“ ултра-преносим лаптоп. Една от най-силните точки за продажба е конкурентната цена. На цена от около $350 за брой, Acer Aspire е един от най-евтините нетбуци на пазара. Тежи само 2,2 паунда, средното устройство има 1,6 GHz Atom процесор, 1 GB RAM, 1,4 мегапиксела камера и 160 GB памет. Изключително достъпният лаптоп е също толкова добър, колкото и този!

Acer Aspire One се предлага в 4 различни цвята и има елегантен и стилен дизайн. Той е много солидно изграден и има нотка на хромиран стил. LCD екранът е ярък с висок контраст.

Размерът на клавиатурите на нетбук винаги е бил основен проблем сред потребителите на лаптопи. Почти всеки нетбук на пазара днес няма клавиатура в пълен размер, но е доста близо до наличието на Acer Aspire One. Пространството на клавиатурата му е 92% от размера на обикновените клавиатури, което е удоволствие за писане.

От друга страна, изстрелът му с мишката има специална подредба. Бутоните на мишката са отстрани на мишката (вместо отдолу). След като свикнете с тази настройка, това доказва, че този дизайн е доста удобен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *