Acer AS5742Z-4685 15,6-инчов преглед на лаптоп

By | октомври 16, 2021

Аз бях откровено против да взема или дори да купя компютър на Acer. Вижте, имах приятел, който имаше Acer в дните, когато Quake 1 беше на мода, и си купи Acer – той каза, че това е най -добрата марка там – и имаше толкова много проблеми и проблеми, че аз казах, че няма да няма да го купя, освен ако прасетата не започнат да летят. След това преживяване винаги съм подреждал ушите си с отрицателни отзиви, насочени към компютъра Acer.

Излишно е да казвам, че се трансформирах. Acer AS5742Z-4685 беше една от основните причини, поради които сега оценявам Acer като производител на качествени лаптопи. Този бележник е красиво инженерство. Той има хубав екран (15,6-инчов с резолюция 1366 x 768), приличен 320 GB твърд диск (SATA твърд диск), 2,0 GHz двуядрен процесор Intel, 4 GB DDR3 RAM и 8X SuperMulti устройство.

Въпреки че Acer AS5742Z-4685 е в по-голям мащаб с 15,6-инчов екран, той не изглежда огромен. Това вероятно се дължи на заоблените ръбове на ноутбука и елегантното черно покритие. В допълнение към външния вид, преносимият компютър тежи около 5,7 килограма.

Acer също така е събрал нов страхотен хардуер като мултитъч тракпад, който се възползва от новите възможности на Windows 7. Докато тракпадът с множество жестове/мултитъч не е толкова добър, колкото тъчпада на Apple, това определено е надграждане до стандартния тъчпад.

Има и опция за HDMI изход, а интегрираната графична карта Intel се справя добре с декодирането на видео и изобразяването на игри. Въпреки че не е толкова бърз, колкото специалната графична карта, за повечето потребители няма да има забележима разлика.

1.3-мегапикселовата HD уеб камера е вградена в Acer AS5742Z-4685 и ви позволява да предавате или записвате домашно направени видеоклипове без много усилия. Уеб камерата може да записва или разговаря с максимална разделителна способност 1280 x 1024. Вече можете да заснемете спомени в поне 720p, което е почти наполовина HD.

По отношение на консумацията на енергия и живота на батерията, Acer AS5742Z-4685 е приличен. Ако постоянно работите без DC захранване, би трябвало да можете да извлечете 3,5 часа от вашия Acer AS5742Z-4685. Общата природа на преносимия компютър е да пести енергия, а не да я губи.

В крайна сметка цената на Acer AS5742Z-4685 прави този компютър много привлекателен. Разбира се, може да има по -добри аксесоари или хардуерни части, но тогава ние с вас щяхме да платим премиум цени. И за много от нас в днешно време, харченето на допълнителни пари вероятно не е първият ни наклон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *