5 неща, които не бива да правите без аксесоари за нетбук

By | декември 26, 2021

Научете повече за прегледите на нетбуци и как да използвате своя нетбук в пълния му потенциал. Въпреки това, независимо как планирате да използвате своя нетбук, има няколко неща, които трябва да направите, за да увеличите максимално използването му.

(1) Мишка

Поради малкия размер на повечето нетбуци, сензорните екрани също са малки и лесни за използване, особено ако трябва да използвате устройството си за дълго време. Мишката е по-просто и по-продуктивно решение. Можете да вземете и безжичен за по-добра маневреност.

(2) Клавиатура

Клавиатурата на нетбука по своята същност е малка. Клавишите са пълни с различни функции, което затруднява въвеждането. Решете този проблем, като вземете външна клавиатура. Това ще улесни използването на вашия нетбук. Налични са и безжични клавиатури, така че вижте ревюта на нетбуци за различни опции.

(3) Флаш устройство

Наличието на флаш устройство или външна USB памет е от съществено значение за хората, които се нуждаят от преносимо устройство за съхранение и начин за лесно прехвърляне на файлове от един компютър на друг. Флаш устройствата се предлагат в различни по-удобни за потребителя дизайни. Освен това са много евтини.

(4) Преносим USB 2.0 хъб

Често два USB 2.0 порта на вашия нетбук не са достатъчни, когато трябва да използвате много периферни устройства. Ако трябва да свържете флаш устройство, мишка и клавиатура едновременно, можете да го направите с помощта на USB 2.0 хъб.

(5) Защитни торбички и капаци

Нетбукът може лесно да се повреди, така че бъдете внимателни, когато купувате защитна чанта и съхранявате нетбука, когато пътувате. Също така е чудесно за съхранение на вашите периферни устройства. Защитните капаци ще ви помогнат да предпазите вашия нетбук от надраскване, прах и дори пръстови отпечатъци.

Гореспоменатите аксесоари са необходими, за да използвате вашия нетбук удобно и продуктивно. Има и други като външни LCD монитори, принтери и външни DVD записващи устройства, но получаването им зависи от вашите изисквания. За повече информация вижте най-добрите отзиви за нетбуци, за да определите кои аксесоари са ви необходими, за да използвате пълноценно вашето устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *