Фотографите подобряват трафика на уебсайта

By | ноември 2, 2021

Време е да привлечете повече клиенти. Как да направим това? Подобрете класирането си в големи търсачки като Google, Yahoo и др. Вашата цел трябва да бъде да поставите уебсайта си на първата страница на Google. Тези 10 резултата е най-вероятно да щракнат, когато хората търсят фотографи.

Целта ми е да помогна за подобряване на класирането на вашия уебсайт и в резултат на това да доведа повече клиенти във вашия бизнес. Затова прочетете предложенията и използвайте цялата или част от информацията по ваша преценка.

Обратна връзка към писането на статия

За да могат търсачките да видят, че вашият уебсайт е активен и нещо трябва да бъде изброено, е изгодно да имате уебсайтове, които свързват към вашия сайт. Колкото се може повече. За да направите това, трябва да напишете малки информативни статии с връзки, вградени вътре, които водят читателя към вашия сайт. Можете да напишете тези статии за онлайн списания или дори за някои онлайн хранилища за статии. Ако съдържанието ви е добро и добре написано, можете да изпратите същата статия в много от тези бази данни със статии. Напълно безплатно е, но отнема известно време за писане и изпращане.

За да ги намерите, въведете нещо като „предоставяне на статия“ в желаната от вас търсачка. Ако започнат да ви искат да плащате… продължете да търсите. Уверете се, че сте включили връзка към вашия уебсайт за всяко подаване.

Създаване на блог

Вашият уебсайт съдържа галерии, страница за контакт и може би друго важно съдържание. Сега, нека накараме потенциалните ви клиенти да се интересуват от това, което имате да казвате всеки ден, като създадете блог. Намерете блогове със съдържание, което е „ценно“ за вашата аудитория. Пишете добре и се чувствайте зле. Опитайте се да повтаряте добрите неща, като публикувате ценна информация всеки ден или поне редовно.

Това ще ви помогне във вашето класиране, като каже на цифровите роботи, които бродят в интернет, че вашият сайт заслужава внимание. Това ги вълнува и в резултат на това вашият уебсайт се доближава до тази магическа първа страница с резултати от търсенето.

Подаване на търсачката

Създадохте нов уебсайт. невероятно. Сега кажете на търсачките, че можете да отидете до Google, Yahoo, Bing и така нататък, като изпратите URL адреса на вашия сайт. Можете също да опитате нов браузър като DuckDuckGo.

Следвайте инструкциите за вашия уебсайт и се уверете, че вашият сайт е индексиран. Разбира се, вашите мета данни са напълно пълни и ще ви помогнат да намерите търсачките.

видеоклипове в YouTube

YouTube е основна търсачка, която се нарежда на трето място след Google и Facebook. Това означава, че за вас е полезно да използвате аудиторията, за да ръководите бизнеса си. 2 или 3 минути забавни и образователни видеоклипове с ясен призив за действие в описанието и комбиниране на връзки към вашата страница са чудесни за изграждане на вашата клиентска база. Научихте ли нова техника, която подчертава вашите портрети? Вие ли сте единственият фотограф във вашия район, който прави снимки на кучета и котки? Там има опция за видео.

Първо, помислете кой е вашият потенциален клиент и създайте видеоклип, който ще бъде привлекателен. Уверете се, че техните думи за търсене могат да се използват в заглавието на видеоклипа ви. „Портрети на кучета на открито“, например, ако правите снимки на кучета… така че те ще видят вашата 3-минутна портретна сесия. (Говорете на публиката с ясен глас и използвайте добра светлина.)

Тези видеоклипове са транскрибирани от YouTube. В резултат на това търсачките използват преписи, за да намерят съдържание. Уверете се, че споменавате името на фирмата няколко пъти и адреса на уебсайта.

Правете това често и ще доведете посетители на вашия сайт, които се интересуват от вашия тип работа.

Фейсбук фен страница

Тъй като Facebook продължава да изгражда голяма клиентска база, би било разумно да имате фен страница, където можете да говорите за вашата работа, вашия блог, нови галерии и т.н. Насърчавайте хората, отведете ги на вашия сайт. Използвайте тяхното удобство във Facebook за ваша полза.

Може би искате да опитате тези момчета, когато мислите да създадете фен страница за вашия фотографски бизнес: Lujure (dot) com

Гост публикации в блога

Като пишете интересни публикации в блогове, подобни на вашия, вие печелите доверие сред нова аудитория. Може да искате първо да започнете свой собствен блог и да подобрите уменията си за писане, преди да се обърнете към други блогъри. Намерете блогове, които по някакъв начин са свързани с вашия тип снимка. Прочетете съобщенията и преценете дали вашето възможно съдържание би било подходящо. Вашето съдържание трябва да се хареса на вашата аудитория. Докоснете блогъра и предложете публикация за гост. Разбийте леда и вижте какво ще се случи.

Публикации във форума

Посетете онлайн форуми, които разглеждат теми от интерес за вашата аудитория. Вие сте сватбен стрелец? Отидете на сватбени форуми, форуми за събития, форуми за кетъринг, форуми за пътувания и др. Всеки тип форум, който може да е свързан с бизнеса със сватбена фотография. Всеки форум, на който може често да присъства потенциална булка, майка на булката, сватбен MC, DJ и др. Задавайте въпроси и изпращайте отговори. Участвайте. Не се опитвайте да продавате услугите си. Присъединете се към онлайн общността. Когато член свикне да вижда името ви и се довери на вашите коментари, тогава ще бъдете свободни да обсъждате какво правите в живота.

След това можете да говорите за вашата фотографска работа и уебсайт. В резултат на това любопитните членове ще щракнат върху връзката, предоставена в някои от вашите публикации, и ще отидат на вашия уебсайт. Преодоляването на това първоначално препятствие е голямо препятствие за тези членове на форума да ви приемат и да харчат пари за вашите услуги.

Чести текстови актуализации

Търсачките трябва да знаят, че уебсайтът ви е активен. Като публикувате често актуализации, като например във вашия блог раздел, Google и т.н., вие ни казвате, че уебсайтът ви е активен и че е полезно да се предоставя на потребителите на Google. Опитвам се да пиша нов преглед поне два пъти седмично. По този начин мога да запазя уебсайта си в очите на търсачките и мога да кажа, че работи според моята статистика. Откакто блогът стартира, моето класиране се подобри с над 1,4 милиона места. За по-малко от 2 месеца.

Ефективни метаданни

Дори ако мета ключови думи и мета описания НЕ се използват от Google в неговия алгоритъм за класиране, ще трябва да попълните тези секции, защото те може да се използват от други търсачки. Освен това трябва да се ограничите до 10 ключови думи / ключови фрази, за да не изглеждате като агент. спам филтри. И използвайте само думите, които се появяват на вашата страница. Мета описанията са важни, защото често се появяват като част от заглавието в резултатите от търсачките.

Добре написано мета описание може да увеличи честотата на кликване. Google вероятно ще покаже вашето мета описание като част, ако съдържа всички ключови думи във фразата за търсене на потребителя, защото иска да обхване ВСИЧКИ ключови думи в тази част.

Ето един много приятен инструмент за помощ с вашите метаданни. Опитайте и вижте какво мислите.

addme (точка) com

Тези съвети може да ви помогнат, а може и да не. Ще видите, че комбинацията от съвети ще работи по-добре, отколкото използването на единичен. Ще отнеме време. Така че бъдете търпеливи и следвайте.

Може да искате да знаете къде е вашият уебсайт в класацията. Намирам за полезно да знам, че позицията ми се подобрява или намалява в голямата схема на нещата. Във всеки случай данните са важни за здравето на блога.

Използвам инструмент за класиране, предоставен от Alexa.com. Можете също да го направите. Работи с браузъра Mozilla Firefox и е постоянна добавка за вашия браузър. Когато отида на който и да е уебсайт, виждам класирането в долния десен ъгъл на браузъра. Джоан Алекса (точка) com-era.

Щракнете върху „лентата с инструменти“ по-горе, след това върху полето „Инсталиране на лентата с инструменти“. Когато рестартирате браузъра Firefox, ще имате достъп до статистически данни за всеки уебсайт, който посещавате. Както и твоята.

Какво? Нямате Firefox?! Направете пътуване до Firefox и го изтеглете безплатно. http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/ Това е чудесна алтернатива на Internet Explorer и е любимият ми браузър … на нетбука на моя компютър и моя Apple iMac.

Значи това е. 9 съвета, които да ви помогнат да подобрите позиционирането на вашия уебсайт. Ако знам повече ще пиша. Знаете ли някакви хубави съвети за подобряване на класирането на вашия уебсайт? Моля, не се колебайте да споделите в секцията „новини от общността“. MT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *