Филмът "Дневници" И законът на гравитацията

By | септември 30, 2021

Бележникът е любимият ми романтичен филм и страхотен филм, който обяснява закона за привличането. Това е историята на млад мъж на име Ноа, който при откриването на филма открива любовта на живота си, Али Хамилтън. В момента, в който види Али, знаете, че той е този, който иска, и той е последователен и лоялен към това знание през целия филм. Той се появява на екрана като спокоен и отпуснат млад мъж, който живее ден за ден в състоянието на „източника на енергия“.

Това е историята за това как мъж, който от момента, в който види Али, се влюбва в нея моментално. Любовта му към нея през целия филм никога не изчезва. Дори след като Али е принудена да напусне града, където са се запознали, защото родителите й не искат тя да се омъжи за такъв мъж от по-нисък клас, Ноа продължава да я обича. Той пише нейните 365 писма за една година в опит да поддържа връзката си с нея, след което установява, че майката на Али взема всички писма и Али не вижда нито едно от тях.

Али смята, че Ноа не иска да я вижда или чува отново, защото не й пише. В крайна сметка тя срещна друг мъж, Лон, когато работеше като медицинска сестра -ветеран в болница. След известно време Лон я помоли да се омъжи за него и тя се съгласи.

В една сцена Ной и Али са в голяма стара нестабилна къща, където ще правят любов за първи път и Ной споделя, че иска да построи къща някой ден точно на този сайт и започва да говори за това какво представлява. Ще изглежда така, както казва Али

– Ами аз, не трябва ли да имам дума във всичко това? И Ноа отговаря „Искам мнение по този въпрос“, а Али казва „Добре, искам бяла къща със сини капаци и голяма стара веранда, която обгръща цялата веранда“ и Ной обещава, че тогава и там, каквото искате, той ще построи .

Една година по -късно той написа последно писмо, с което казва „сбогом“, след което спря да пише на Али. Той отиде на война и при завръщането си баща му продаде къщата си и купи къщата на езерото за Ной.

В един момент, след войната на Ной, Ной отива в града за малко работа и в крайна сметка вижда Али на улицата. Той я следва и я наблюдава, докато се среща с новия си годеник. Той се успокоява емоционално, връща се у дома и започва да ремонтира старата къща, която баща му е купил за него, с безпрецедентна ярост. Сякаш е обсебен от идеята да създаде това, което Али искаше, мислейки, че тя ще се върне при него.

През цялото време се знае, че Ной все още обича дълбоко Али и фактът, че Али все още обича Ной, е споменат няколко пъти. Когато Али вижда във вестника снимка на Ной в току -що ремонтираната му къща, тя припада и започва да мисли непрекъснато за Ной, въпреки че годеникът й Лун чака …

Али решава да си вземе няколко почивни дни, за да отиде да посети Ной, за да види как е. Той беше шокиран от нейното посещение и любовта му към нея веднага се върна.

Той никога не спираше да го „иска“ и сега вселената призова ресурсите, за да ги свърже отново. Това е Законът за привличането в действие … това, което човек мисли и чувства, се осъществява.

Те прекарват времето си в ремонтираната от Ной къща, правейки точно това, за което се е съгласил преди няколко години, бялата къща със сини тапицерии, верандата около цялата къща и стая, в която Али да рисува. Това е същата къща, в която за първи път изпитаха любов през предходните години. И те си говорят и си спомнят старите времена и как наистина са се обичали тогава … Ноа покани Али да отиде на разходка с лодка на следващия ден и докато каяк започна да вали. Завършват в бури от смях и старата любов между тях се завръща в сърцата им.

В края на разходката с лодка, Али се изправя срещу Ной и пита „Защо не написа“ и Ной й каза, че е написал 365 писма, по едно на ден в продължение на една година, което обърка Али, защото тя не ги получи. Той също така възбужда любовта й към него, както никога досега.

Те правят луда страстна любов и всички стари чувства се връщат и при двамата. Тогава Али се сблъсква с майка си относно липсващите букви и майка й й ги дава всички. В драматичен момент основният въпрос пристига от Ной до Али и той гневно казва: „Престани да мислиш какво искат другите хора“, Ной вика: „Какво искаш ?? Какво искаш?“

Али осъзнава, че трябва да избира между Ной или Лон …

Вселената намери начин да се свърже отново помежду си, за да покаже онази любов, която и двамата толкова дълго копнееха.

Али, разбира се, избира Ноа и историята се втурва напред към края на живота им, когато Али има болест на Алцхаймер, а Ноа остава в болницата, където е Али, и заедно се преместват от другата страна на екрана.

В една сцена коментаторът Ноа казва „Аз съм просто обикновен човек и направих едно нещо добре, обичах жена с цялото си сърце и душа“. Както по -възрастен мъж каза на Али, когато се чувстваш изгубен … „Нищо не е загубено или загубено“

Хубав филм Закон за привличането в действие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *