Три примера за малки лаптопи

By | октомври 6, 2021

Малките лаптопи са много удобни, тъй като са много преносими. Те често се използват от хора, които пътуват, проектирани са от кафенета или тези, които вършат работата си, и за тези, които харесват малкия дизайн, особено ако живеете или работите в малко пространство. Малките лаптопи имат две основни конфигурации. Свръхмобилният компютър (UMPC) е най-малкият, а другият е под-преносим компютър, наричан още Netbook. Най -големите разлики между двете са размерът на екрана, операционната система на софтуера и капацитетът на процесора. UMPC има екран от 7 инча или по-малко, докато Netbook има 9-инчови, 10-инчови и 12-инчови екрани.

Малките лаптопи консумират по -малко енергия и ви позволяват да вършите работата си отвсякъде и по всяко време. Преди да закупите един от тези компютри е важно да проучите какъв софтуер имат, живота на батерията и общия размер и функции. Много малки лаптопи сега имат същите спецификации като големите компютри. Тези устройства стават все по -популярни и се очаква да бъдат едни от най -големите в компютърната индустрия. Те са насочени към потребители с основни компютърни нужди; например – имейл, чат, музика, видеоклипове, филми и ежедневно използване на интернет.

Acer Asper One се предлага в различни версии; всеки има свои собствени размери и спецификации, но този малък лаптоп непрекъснато печели отзиви. Не се счита за най -добрия нетбук на пазара, но определено ще ви осигури много функции, а лаптопът е на достъпна цена. Можете да сърфирате в интернет, да инсталирате програмата и да имате мелодии на заден план без загуба на производителност. Acer също има жак за слушалки и микрофон, което е много приятна функция. Можете също да качвате снимки от вашия цифров фотоапарат. И поради размера, този компютър може да носи малка чанта или портмоне. Това е Netbook, който изглежда също толкова добре.

Dell Inspiron Mini 9 тежи повече от два килограма. Той е здрав, много тих, здрав и много издръжлив. Външният високоговорител предлага добро качество на звука, а лаптопът издържа четири часа.

HP 2133 Mini-Note е компютър с високи спецификации и също толкова добър, колкото всеки по-голям лаптоп. Този лаптоп е малък, но здрав и има много широка клавиатура, която прави писането много по -лесно от другите малки лаптопи. Звукът му е много добър и е достатъчно бърза машина за проверка на имейли, сърфиране в мрежата и писане на документи.

Това са хубав комплект малки лаптопи, които в момента се предлагат на много добри цени. Проверете всички функции, за да се уверите, че лаптопът, който купувате, отговаря на вашите нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *