Топ 10 коледни подаръци за 2009 г

By | октомври 31, 2021

Когато мислите каква нова джаджа да купите за любимия си човек тази Коледа, Amazon има 10-те най-добри коледни подаръци за 2009 г. Разбира се, когато Черният петък пристигне, много от тези артикули ще бъдат разпродадени бързо. Ето малко информация, която да ви даде скок в лудото пазаруване.

Този, който се продава най-добре в Amazon тази година досега и се нарежда на първо място сред първите 10 коледни подаръци за 2009 г., е Kindle.

1. Kindle 489,00 $ (9,7-инчов екран) или 259,00 $ (6-инчов екран). Това прекрасно дигитално четиво изведе любителите на технологиите на съвсем ново ниво. Той е малък, с размерите на списание и има максимум 3500 книги или документи. 3G безжичен достъп означава, че можете да изтегляте книги по всяко време.

2. Canon Powershot Camera 349.00. Камерите преминаха на друго ниво. Сега можете да получите тази 12-мегапикселова камера за по-малко от $400.

3. iPodTouch 279,95 Този iPod е златен стандарт. Съдържанието от 32 GB има 7000 песни или 40 000 снимки или 40-часови видеоклипове. Лесно е да използвате сензорни екрани. Това прави всичко, което iPhone прави без телефон!

4. Logitech Webcam Pro 9000 66,99 $. Технологията на камерите намалява цената на фиксираните камери, както и на уеб камерите. Logitech записва HD видеоклипове и прави снимки от 8 мегапиксела. Нека тези от вас, които чатят онлайн, също ви видят.

5. Garmin nüvi 255W 159,99 $. GPS системите са на мода в тазгодишния списък на 10-те най-добри коледни подаръци. Този 4,3-инчов широкоекранен преносим GPS навигатор е един от най-добрите. Всеки в колата има нужда от GPS. Този Garmin е много по-голям и по-евтин от много построени коли. Освен това е преносим и има походова навигация и функции против кражба.

6. Прахосмукачка робот Roomba R550 344,99 $ XXI. роботи, които наистина работят в домовете на 21 век! Отнема до 4 стаи с едно зареждане на батерията в самоходен вакуум. Възможността за почистване на места открива места със силна мръсотия и се грижи за тях. Roomba автоматично се зарежда до Home Base, за да се презарежда и презарежда между почистванията. Лесно е да се разбере, че този робот е посочен сред 10-те най-добри подаръци за Коледа 2009.

7. Система за домашна бира Keurig B40 Elite Gourmet Single Cup 89,95. Тази система за приготвяне на кафе превзе страната с буря. Шушулките „K-cup“ се използват всеки път, за да се създаде перфектната чаша кафе. Всяка чаша отнема по-малко от минута за приготвяне и сервиране.

8. Asus Eee PC Netbook 389.99. Най-компактният компютър в района. 10,1-инчовият Eee е страхотен мини-бележник за пътуващи или заети студенти. Компютрите винаги са сред първите 10 списъци с коледни подаръци и това е един от най-добрите.

9. Panasonic DMP-BD60 Blu-ray Disc Player 199,95. Има много марки и модели плейъри на Blu-ray дискове, но този постоянно получава най-високата оценка от потребителите и индустрията. Функцията Viera Cast ви свързва с YouTube и Picasa в интернет. Има слот за SD карта и USB слот за максимална свързаност.

10. Хеликоптер с дистанционно управление Air Hogs Havoc Heli Blue Marine 124.88. Автомобилите с дистанционно управление винаги са тези, които се продават и се завръщат в топ 10 на коледни подаръци за 2009 г. Тази година най-популярни са дистанционното управление на летене. Този хеликоптер е популярен както сред млади, така и сред възрастни. Този коптер е дълъг само шест инча и се вписва в дланта на ръката ви. Има 4-посочно управление и 3-канален контролер, с който можете да летите с до 3 души.

Не забравяйте, че тези елементи може да са с недостатък. Amazon се опитва бързо да предостави всичко, което може. Ако искате да бъдете уведомени, когато даден артикул е изчерпан, може да искате да използвате сайт като My AZ Butler. Този сайт ви позволява да изброите стоките на Amazon и да ви уведомим, когато са налични.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *