Тетрадки – ABC за лаптопи

By | октомври 27, 2021

По-рано компютрите бяха с размерите на стая, после дойдоха настолните компютри, сега е време за лаптопи. Относно разработката и производството на лаптопи; Само един смяташе, че преди няколко години изглеждаше високо. Мисъл е – необходимост или откритие. Според wikipedia.org определението за лаптоп е „а лаптопи Компютърът е малък преносим персонален компютър, обикновено с тегло от 1 до 3 килограма (2 до 7 паунда)” Струва си да се отбележи, че лаптопите са известни в цял свят като „бележници.” Е, лаптопите, които са по-малко от хартия А4 с тегло около 1 кг, са често наричани под-преносими компютри, а тези, които тежат около 5 кг или повече, се наричат ​​настолен/преносим компютър.

Освен това компютрите – многофункционален инструмент, който е по-голям от PDA, но по-малък от лаптопите, се нарича „лаптоп“. Това е, което светът на компютърната терминология знае. Купувачите, които искат да закупят този инструмент, трябва да знаят малко за техническите му познания. Първото нещо, което трябва да знаят е, че файл лаптопи Работи с една основна батерия/модул или от външен AC/DC адаптер. AC/DC адаптерът може да зарежда батерията, но в същото време захранва самия компютър. И потребителите не знаят всичко за това. Той или тя си вършат работата без никакви проблеми. Въпреки това излизат много компютри, които ще имат 3V клетка за захранване на други аксесоари като часовника и други операции в случай на прекъсване на захранването. Така че направете го безопасно за компютър.

Да не говорим, че лаптопът също носи някои легенди. Първо, лаптопите не са толкова ефективни, колкото настолните компютри. Отговорът на този въпрос е: Лаптопите са толкова ефективни, колкото и възможностите на настолните компютри, но по-малко мощни за същата цена. Купувачите трябва да знаят, че компонентите на преносимите компютри са много сходни по функционалност с настолните компютри. Торта точка наоколо лаптопи е, че изпълняват едни и същи функции за потребителите на мобилни телефони и за тези, които се кълнат в енергийна ефективност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *