Страница Политика за поверителност

Тази декларация за поверителност разкрива правилата за поверителност за (Bcorker.com ). Тази декларация за поверителност се отнася единствено за информацията, събрана от този уебсайт. Той ще ви уведоми за следното:

1. Каква лична информация се събира от вас чрез уебсайта, как се използва и с кого може да бъде споделена.

2. Какви случаи на използване на вашите данни са достъпни за вас.

3. Валидни процедури за сигурност, за да се предпазите от неправомерно използване на вашата информация.

4. Как можете да коригирате всички неточности в информацията.

Събиране, използване и споделяне на информация

Ние сме единствените собственици на информацията, събрана на този сайт. Ние имаме достъп / събираме само информацията, която Доброволно ни предоставяте чрез електронна поща или други директни контакти с вас. Ние няма да продаваме или наемаме тази информация на никого.

Ще използваме вашата информация, за да ви отговорим относно причината, поради която сте се свързали с нас. Ние няма да споделяме вашата информация с трети страни извън нашата организация, освен когато това е необходимо, за да изпълним Вашата заявка, като например предоставяне на оферта или отговор на въпроси относно продукта.

Ако не ни попитате за това, можем да се свържем с вас по имейл в бъдеще, за да Ви информираме за специални оферти, нови продукти или услуги или промени в тази декларация за поверителност.

В нашите маркетингови усилия използваме кампании за ремаркетинг, за да рекламираме нашите продукти на аудитория, посетила нашия сайт или подобна. Нашите реклами могат да се показват от доставчици на трети страни, които се проследяват чрез „Бисквитки“ за показване на реклами въз основа на предишни посещения на нашия уебсайт. Можете да се откажете от използването на „бисквитките“ на Google, като посетите настройките на рекламите на Google.

Вашият достъп до информация и контрол върху нея

Можете да се откажете от бъдещи контакти с нас по всяко време. Можете да направите следното по всяко време, като се свържете с нас на имейл адреса или телефонния номер, посочен на нашия уебсайт:

* Вижте какви данни имаме за вас, ако има такива.

* Променете / коригирайте всички данни, които имаме за вас.

* Помолете ни да изтрием всички налични данни за вас.

* Изразете вашите притеснения относно използването на вашите данни от нас.

Сигурност

Ние вземаме предпазни мерки, за да защитим вашата информация. Когато изпращате поверителна информация чрез уебсайт, информацията ви е защитена както онлайн, така и офлайн.

Където и да събираме поверителна информация (например данни за кредитни карти), тази информация се криптира и предава на нас по безопасен начин. Можете да видите това, като погледнете иконата на затворена ключалка в долната част на уеб браузъра си или погледнете „https“ в началото на адреса на уеб страницата.

Въпреки че използваме криптиране, за да защитим Поверителната информация, предавана онлайн, ние също така защитаваме вашата информация офлайн. Достъп до лична информация се предоставя само на служители, които се нуждаят от тази информация за извършване на определена работа (например фактуриране или обслужване на клиенти). Компютрите / сървърите, на които съхраняваме лична информация, се съхраняват в сигурна среда.

Пакет

Нашата политика за поверителност може да се променя от време на време и всички актуализации ще бъдат публикувани на тази страница.

Ако смятате, че не спазваме тази политика за поверителност, вие трябва незабавно да се свържете с нас по телефона 608-831-1012 или по електронна поща на адрес support@artingis.com .