Синя раница за тетрадки SwissGear Maxxum от Wenger и всичко, което трябва да знаете за нея

By | януари 4, 2022

Има много раници за различни цели, но раниците за лаптоп се нуждаят от нещо повече от обичайните функции на повечето чанти. Раниците за лаптопи и преносими компютри се нуждаят от допълнително пространство, допълнителна издръжливост и специални функции, които пасват идеално на вашите джаджи. Имам SwissGear Maxxum Blue Notebook Backpack от Wenger и трябва да кажа, че е похвален за отличните си характеристики. За да разберете повече за тази чанта, нека изчистя темата.

Дизайн

Тази красиво проектирана чанта има всички функции, от които се нуждаете, за да носите вашия лаптоп и други важни вещи за ежедневната работа. Чантата за лаптоп има подплатена секция с предпазен колан, който държи лаптопа на място и го предпазва от други елементи, особено от падане. Кабината може удобно да побере до 15,4 инча лаптопи. Отделението за лаптоп е това от задната страна на чантата, лесно се отваря, докато е обърнато към презрамките, така че чантата действа като двустранен носач. Освен лаптопа, можете да поставите документи и документи в това отделение, а също така има малък джоб за съхранение на малки предмети като USB флаш памети и защитни кабели.

Другите две отделения са предназначени за пренасяне на различни неща. Втората част в средата на чантата съдържа предимно по-дебели предмети като учебници, тетрадки и други важни файлове. Отделението в предната част на чантата е по-малко и можете да държите други офис консумативи там като химикалки и неща. От двете страни на чантата има държачи за бутилки с вода, където можете да държите напитките си, елиминирайки необходимостта да пълните бутилката в чантата и рискувате да намокрите нещата си.

Чантата е доста обемиста, с тегло 3,7 паунда и размери 14,2″ x 11″ x 18,9″, но е перфектно проектирана, за да може да носи всичките си предмети. Той е изключително издръжлив и силно устойчив на атмосферни влияния, а дъното му има здрав материал, който може да устои на абразия в най-лошата част. Чантата има много презрамки, които ви позволяват да разширявате и свивате чантата, както желаете, в зависимост от количеството багаж, който носите.

цветът

Тази чанта се отличава с красиво черно тяло с акценти на сини лица и светло сива зона в центъра. Има и други сини акценти отстрани и презрамките на чантата, което е много добра характеристика за хората навън в синьо като любим цвят. Прах и петна не са много видими върху тази чанта поради черното тяло, но при сини и сиви може да се появи. Това до голяма степен е унисекс цвят, защото много жени също обичат синьото, а чантата няма определени акценти, които биха посочили друго. Синият цвят прави чантата по-привличаща вниманието и е дори по-предпочитана от другите черни или светли конкуренти.

Други характеристики

Чантата има пълни аксесоари, когато става въпрос за пътуване. Има порт за слушалки, така че можете да слушате любимите си мелодии дори докато пътувате или се разхождате. Презрамките му могат ефективно да разпределят тежестта, така че дори грешката да е огромна, няма да е тежко да го носите. Чантата също така разполага с дизайн на гърба на въздушния поток, който поддържа гърба ви хладен, дори ако носите чантата през целия ден. Всички негови функции са практични и полезни за тези, които обичат да пътуват, да носят лаптопи на различни места или дори за хора, които работят или ходят на училище всеки ден със своите лаптопи.

заключение

Не бих се учудил, ако до края на този преглед напълно сте решили да вземете тази чанта. на Синя раница за лаптоп SwissGear Maxxum От Wenger не е получил отрицателни отзиви относно неговата функционалност и издръжливост. Ще харесате тази чанта, като мен, и ако се грижите добре за нея, тя може да издържи много дълго време. И за цената си, не мисля, че ще намерите изгодна изгодна сделка като тази.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *