Сбогом вируси с Returnnil Free

By | октомври 10, 2021

Писнало ли ви е да се заразите с вируса, дори ако ви е казано, че е „един от най -добрите“ срещу вируса ви? В тази статия ще ви покажа как можете да защитите компютъра си от изтриване на вашия вирус, системна повреда и случайни файлове, като използвате безплатен софтуер, наречен Returnil. Returnil прави копие на вашата операционна система (официално наречена виртуализация) и вие ще работите от това копие. Можете да рестартирате „копието“, ако се случи нещо лошо (като вирусна инфекция). Когато рестартирате с Returnnil (инсталиран и конфигуриран), компютърът ви ще се върне до точката, където работи перфектно (без инфекция, без повреда, без изтриване).

Следвайте стъпките по -долу, за да инсталирате и конфигурирате Returnnil.

1. Уверете се, че компютърът ви е в желаното състояние (т.е. няма проблем)

2. Отидете на Returnil.com и кликнете върху продуктите, след което щракнете върху изтегляне в раздела „безплатен дом“. Те ще ви насочат към Majorgeeks. Под бутона за изтегляне в средата на екрана щракнете върху първата връзка за изтегляне.

3. Файлът, който ще изтеглите, е файл, наречен RVS_2010.exe.

4. След като изтеглите файла, щракнете двукратно върху него, за да започнете инсталационния процес.

5. Изберете вашия език и щракнете върху OK.

6. Щракнете върху Напред и приемете лицензионното споразумение.

7. Изберете вашата инсталационна директория и щракнете върху Напред.

8. Щракнете върху Инсталиране.

9. Щракнете върху Готово

10. На следващия екран Returnil иска да направи бързо сканиране на вашата система, за да получи зловреден софтуер. Щракнете върху Напред.

11. Когато приключите с quickscan, щракнете върху Напред. Щракнете върху Готово.

12. Returnnil ще трябва да рестартира компютъра ви. Рестартирай сега.

13. При рестартиране ще видите зелената лента Returnnil горе вдясно на екрана. Щракнете двукратно върху лентата Returnnil, за да отворите интерфейса Returnil.

14. Сега трябва да създадем място на нашия твърд диск за съхраняване на файловете. Само файлове, записани на този виртуален твърд диск, ще бъдат запазени при рестартиране. Не всички други файлове ще бъдат записани при рестартиране, така че това е силата на returnnil. Вирусите, повредата на системата и случайното изтриване на файлове изчезват с просто рестартиране.

15. Щракнете върху „Дефиниране и импортиране“.

16. Щракнете върху раздела Виртуален диск.

17. Щракнете върху Създаване.

18. Посочете размера (в мегабайти) и щракнете върху OK. Не забравяйте, че само за запазване на файлове, които искате да запазите след рестартиране на виртуалния диск. По подразбиране виртуалният диск за съхранение на файлове ще бъде Z: устройството. Създаването на този виртуален диск може да отнеме няколко минути.

19. След това щракнете върху раздела Secure System вляво. Щракнете върху бутона „Активиране сега“ и щракнете върху OK. Сега щракнете върху квадратчето по -долу, което гласи „Активиране на защитена система при стартиране на Windows“.

20. Затворете Returnnil, като натиснете X горе вдясно.

21. Това е всичко! Просто трябва да рестартирате следващия път, когато нещо лошо се случи с вашия компютър и всичко „лошо“ ще бъде поправено веднага щом стартирате архивирането.

Сега, когато Returnnil е инсталиран и конфигуриран, е време да се насладите на компютъра си, без да се притеснявате за вируси, системна повреда и т.н. Рестартирайте и всичко е наред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *