Ръководство за Dell Latitude 5490: Какви са опциите за персонализиране за този страхотен лаптоп?

By | ноември 9, 2021

Този нов 14-инчов лаптоп от Dell има мощна машина, която можете да персонализирате с процесор Intel Core i5 и 16GB памет. Можете също да изберете M.2 PCI NVMe или M.2 SATA устройство, ако 7200 RPM SATA устройство не е достатъчно бързо за вашите нужди. Без значение как го настроите, лаптопът Dell Latitude 5490 остава евтин и отличен. Това е първокласна ултра книга, която предлага отлична производителност в компактен пакет.

Въпреки че е предназначен основно за бизнес употреба, можете да получите много забавления от 5490. Можете да възпроизвеждате видеоклипове, да слушате музика и да играете някои стандартни игри. Въпреки че не е посветена, интегрираната Intel UHD графика (620) все още работи добре.

Ако сигурността е проблем, влезте лесно с Windows Hello и технологията за инфрачервена камера, която улеснява разпознаването на лица за сигурен достъп. Има различни опции за сигурност, които да отговорят на вашите нужди, включително четец за пръстови отпечатъци и NFC безконтактен четец на смарт карти. Тези опции изобщо не струват много пари и си заслужават цената за спокойствието, което ви дават.

Друга страхотна функция са специалните vPro разширения, които ви позволяват да управлявате множество устройства дистанционно. Това включва диагнози, независимо дали са включени или не.

Процесор и RAM Dell Latitude 5490

Процесорът Intel Core i5, който идва с Dell Latitude 5490, е четириядрен и предлага 1,6 GHz и 6M кеш. Основната конфигурация включва 1 x 4GB DDR4 Non-CC памет, но тя може да бъде надстроена до 8GB или 16GB (2 x 8GB), ако имате нужда от повече памет.

Предлага се 14-инчов екран с резолюция 1366 x 768 или 1920 x 1080. И двете версии са без докосване, разполагат с WLAN теми и технология против отблясъци. Освен това получавате вградени камери и микрофони. За безжичната технология системата се предлага с Qualcomm QCA61 x 4A 802.11 ac (2 × 2) + безжичен адаптер. За да получите малко повече, можете да изберете двойната лента Mu-MIMO с разширен обхват (2 × 2). Qualcomm Snapdragon също е опция, ако можете да си го позволите. Bluetooth 4.1 идва с всички конфигурации.

Очаквайте батериите да издържат много часове с експресна батерия с капацитет 51 Whr с капацитет за зареждане с три клетки. Надстройте до 68 Whr четириклетъчно устройство за повече живот на батерията. Базовата цена включва 65 W AC захранващ адаптер.

Не можете да сбъркате с Dell Latitude 5490 – той идва с всичко, което потребителят може да поиска, ако искате да го използвате като бизнес, развлекателен или лаптоп с общо предназначение.

В Dell Latitude 5490 отзиви, потребителите изглежда харесват невероятното количество производителност и надеждност, които тази машина предлага. Едно от най-добрите неща за това е, че не струва цяло състояние, за разлика от много други преносими фирми там. Можете да намалите цената с използването на промо кодове на Dell.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *