розов бележник тенденция

By | януари 10, 2022

Тенденцията на розовите лаптопи е нещо като нова тенденция, тъй като е свързана с някои други промени на пазара на лаптопи. Преди пет години бизнесмените и някои други любители на технологиите използваха предимно лаптопи. Те бяха използвани от хора, които искаха да бъдат мобилни със своя компютър и бяха готови да платят повече за лаптоп.

Състоянието на лаптопите се промени. Лаптопите поевтиняха, което направи възможно лаптопите да завладеят нови области. Едно от основните събития беше проектът на Никълъс Негропонте „Един лаптоп на дете“ през 2005 г. Тази идея беше подхвана от Asus. „Asus Eee PC 700“ разработи първия т. нар. „Netbook“. Този малък лаптоп имаше по-евтин хардуер, но беше достатъчно добър за сърфиране в мрежата, работа в офиса и гледане на филми. Като изключим и оптичния обем, той стана много евтин, малък и много подвижен. Почти всички големи производители на лаптопи започнаха да разработват свои собствени мини лаптопи.

С този по-скъп нетбук мобилните компютри стават все по-вълнуващи за много хора. Фокусът вече не е върху производителността или спецификациите. Всички тези малки лаптопи имат приблизително еднаква производителност, така че основната разлика сега е начина, по който изглеждат. Малките лаптопи са едно от нещата, които носите със себе си и затова искате да ги опознаете. Това вече не е просто компютър, това е изявление за мода и начин на живот, което искате да опознаете. За тази цел лаптоп индустрията вече е готова да въведе повече мода на пазара на лаптопи. Една област, която се откроява, са секси розовите лаптопи, специално проектирани за женския вкус.

С изчерпването на розовите лаптопи се отвори огромен пазар на нови аксесоари. Сега има огромно търсене на дамски чанти за лаптоп, които включват розови чанти за лаптоп, както и други дизайнерски чанти за лаптоп. Голяма промяна идва с розовия бележник и розовия лаптоп, той вече не се използва само за бизнес или образование, той се превърна в елемент от модата и начина на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *