Рециклиране на идеи за творчески брошури

By | октомври 24, 2021

Най -често хората изхвърлят брошури, след като прочетат съдържанието, защото брошурите вече са изпълнили своята цел да информират читателите за продукт или услуга. Можете обаче да използвате повторно стари брошури, за да помогнете за опазването на околната среда. Рециклирането е най -доброто решение за добро използване на старите ви брошури. Просто трябва да мислите за иновативни и креативни начини, по които можете да рециклирате стари брошури. Ето творчески идеи за рециклиране на брошури, които може да искате да опитате.

Реквизит за училищна игра: Можете да дарите старите си брошури на училищни театрални организации, за да могат те да използват печатните материали като училищни реквизити. Членовете на театралната организация са щастливи, че имат стари брошури, които могат да използват както си искат.

• Колаж: Изрежете снимки от стари брошури и ги превърнете в колаж. Поставете колажа в изискана рамка и използвайте произведенията на изкуството като дисплей във вашата спалня или офис. Можете също така да използвате колажа като подарък за рожден ден на приятел или член на семейството. Те със сигурност ще оценят упоритата работа и креативността, които поставяте на ръка като подарък.

• Корица на бележника: Направете бележника си уникален и елегантен, като го покриете със стари брошури. За по -интересен дизайн изрежете изображения от печатни материали и ги съберете, за да създадете корица на пъзела. Просто добавете пластмасова корица към преносимия компютър, за да предпазите „произведенията си от изкуството“ от намокряне или разпадане.

• Опаковане на подаръци: Старите вестници обикновено се рециклират, за да се направят опаковки за подаръци, защото заглавията изглеждат забавни и оригинални. Старопечатните брошури също могат да бъдат добри опаковъчни материали за подаръци, особено ако отпечатъците имат красив дизайн. Добавете блясък или панделки към опаковката си за подаръци, за да я направите по -очарователна и специална за вашите приятели или близки.

• Скрапбукинг: Изрежете изображения и текст от стари печатни брошури и ги използвайте като акценти във вашия албум. Рециклирането на тези материали ви позволява да намалите разходите, тъй като вече не се налага да купувате лепенки от книжарниците.

• Отметка: Поставете снимките, които сте изрязали от брошурите, върху картонена дъска и направете дупка, където можете да прикрепите струните.

Рециклирането е пътят, ако искате да се включите в спасяването на околната среда, затова започнете да правите творчески проекти със стари брошури. Все повече хора откриват нови начини за рециклиране на стари парчета хартия. И дори онлайн услуга за печат сега практикува рециклиране на стари парчета хартия, за да покаже своята подкрепа за екологично чист живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *