Ревю – MSI Wind Netbook U120-024US

By | януари 8, 2022

Добрите страни: Голям твърд диск, уеб камера, 10″ ярък екран, ниска цена

минуси: Безжичен g, но безжичен N бр.

Резюме: Ако имате нужда от малко повече от просто свързване с интернет в кафенето, MSI Wind Netbook U120-024US трябва да свърши работа. С много място на твърдия диск и малко по-голям екран от обикновения ви нетбук, MSI Wind Netbook ще ви позволи да свършите малко работа.

Никога не съм бил голям фен на тези нетбуци. Първите имаха по-малко памет и мощност на обработка от моите къпини. Сега обаче виждаме някои с новия процесор Intel Atom, 10-инчов екран и най-вече истински 160 gb твърд диск! С инсталиран Windows XP вече можете да стартирате всичките си офис приложения и софтуер на вашия компютър. Настолен компютър. Сега вие може да свърши малко работа. Всъщност, за редовно използване в офис/студент, това може да е единственият ви компютър. Добавете USB клавиатура/мишка и прикачете 20-инчов монитор и сами ще имате виртуален работен плот.

Wireless G е достатъчен за 99,9% от безжичните потребители в момента, но безжичният N е най-новият и най-добър. Макар и технически по-бърз от безжичния g, истинското предимство е обхватът. Въпреки това, не позволявайте това да ви купи да използвате безжичен gn. Не знам кой сайт използва N безжична връзка и за домашна/офисна употреба вероятно няма да е проблем.

По отношение на процесора и паметта. MSI Wind Netbook U120-024US използва Intel Atom, който е предназначен предимно за удължаване на живота на батерията чрез използване на по-малко енергия. Той се откроява от различни препратки, в офис приложения и мултимедийно декодиране (например гледане на DVD). За игри и други високоинтензивни графични приложения, той изостава много от процесорите, намиращи се в по-големите 6-килограмови лаптопи.

MSI Wind Netbook U120-024US се предлага с 1 gb кабели и може да бъде разширен до 2 gb. За нормално използване на операционната система Windows XP би трябвало да е добре. Като цяло ще забележите, че вашата система се забавя, когато отворите няколко приложения наведнъж. Ако отворите няколко приложения наведнъж, 2gb надстройката е евтина и ще бъдете доволни. В противен случай отваряйте едно по едно и го затваряйте всеки път, когато завършите следващото приложение, преди да се отвори.

Наистина не мога да коментирам много уеб камерата. Работи, картината е прилична при ярка светлина и ще работи с всички основни услуги за съобщения. Тук няма с какво да се гордеете, но е там, ако имате нужда.

Накратко, MSI Wind Netbook U120-024US го прави по-скоро blackberry, нека направим електронни таблици на Excel и Word документи, да проверим имейла си и да измислим истински твърд диск, за да запазим работата си. Плюс това, 10″ са достатъчни, за да видите наистина нещата. Удивителното при неговия нетбук е цената. Това е същото като другите нетбуци, които нямат истински твърд диск.

Бързи подробности: MSI Wind Netbook U120-024US Intel Atom N270 1.6GHz, 1GB DDR2 667MHz, 160GB SATA, 10 „WSVGA LCD, 1024×600, LED подсветка, Intel GMA950, 4-в-1. Четец на карти 010/10 MP. g /, 6 клетки Li-Ion, Windows XP Home

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *