Ревю на Sager NP8170 – лаптоп за игри за маниаци

By | януари 15, 2022

Sager е производител на компютри, известен най-вече със своите лаптопи за игри. Един от най-популярните лаптопи Sager на пазара днес е np8170 със 17-инчов екран и някои страхотни технически характеристики.

Дизайн, портове и функции

Лаптопите Sager не са много популярни сред геймърите от гледна точка на дизайна. Това е най-вече защото дизайнът е прост и малко груб по ръбовете. Въпреки това, дизайнът на np8170 не е непременно непривлекателен, той е в същото време прост и професионален.

Новият Sager е елегантен и модерен, но може да изглежда по-привлекателен, ако имаше няколко извивки. Освен това np8170 е малко дебел и теглото му не е съвсем удобно за пътуване.

Портовете са многобройни и умело разположени, за да не претрупват страните на лаптопа. От дясната страна имате слушалки, микрофон, оптичен/цифров изход и допълнителен аудио изход с USB 2.0 порт, докато от лявата страна има четец на карти, три USB порта, Ethernet и CATV вход.

Клавиатура, тъчпад и екран

Клавиатурата, като целия лаптоп, е солидна, но тиха. Приятен chiclet стил и ключовете са добре разположени и добре разположени за много удобство. Тъчпадът е Synaptics и поддържа мултитъч. Има и различни метални бутони отляво и отдясно, разделени от четец на пръстови отпечатъци, приятно докосване, ако ни попитате и добре дошла промяна от обичайната лента за превключване.

17,3-инчовият FHD дисплей с LED подсветка и резолюция 1920 x 1080 предоставя кристално чисти изображения с брилянтен цвят, контраст и яркост. Ъглите на видимост също са повече от достатъчни за 17-инчов лаптоп.

Производителност, графика и живот на батерията

Ако Sager np8170 страда малко по отношение на дизайна и стила, що се отнася до производителността, това е един от най-мощните лаптопи на пазара. Второто поколение процесор Intel Core i7 и процесор NVIDIA GeForce GTX 485M с 2GB DDR5 памет ще гарантират, че можете да играете всички нови видео игри с най-високо качество и най-бърза скорост.

Що се отнася до живота на батерията, 8-клетъчната 77WHr трябва да ви осигури добра автономия за поне три часа и половина, дори когато лаптопът е на висока мощност.

се съдържа

В заключение, Sager np8170 е едно от най-интересните устройства за игри, налични днес, чието ниво на производителност и съотношение качество-цена елиминира проблемите с дизайна и стила.

И да, това може да не е най-добре изглеждащата или най-тънката от всички конзоли на пазара, но е една от най-бързите и ако скоростта е това, от което се нуждаете, няма да намерите нищо по-добро от Sager.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *