Преглед на Ultrabook HP ENVY 6t-1200 – Какво прави този лек преносим компютър добър избор?

By | декември 30, 2021

С толкова много марки, които пускат ултрабуци и таблети в наши дни, може да е малко трудно да изберете правилния. Един модел, който се продава много е HP ENVY 6t-1200 Ultrabook. Той предлага предимства като бързо време за зареждане и ефективна многозадачност.

Основната му конфигурация е впечатляваща и можете да добавите още, ако желаете. Цената се влияе от начина, по който решите да персонализирате своя ултрабук. Хубавото на HP е, че компанията обикновено предлага изключителни отстъпки за своите лаптопи на онлайн купувачите.

Една от причините това устройство да се откроява е елегантният му дизайн. Това е добре изглеждаща машина с елегантно метално покритие. Основата му е проектирана да бъде устойчива на хлъзгане. Ще откриете, че се чувства удобно в ръцете ви всеки път, когато го държите. Освен това е лесно да се вземе, тъй като е с дебелина по-малко от един инч.

Не го подценявайте. Може да е компактен и тънък, но е пълен с мощен процесор, достатъчно памет и място на твърдия диск. Екранът също е голям за ултрабук. Резолюцията на екрана от 15,6 инча HD BrightView е 1366 x 768. Това е типът екран, който обикновено ще намерите на лаптоп със среден размер, а не на ултрабук.

Ако планирате да го носите със себе си като лаптоп, може да искате да изберете клавиатурата с подсветка, а не стандартната, включена в основните конфигурации. По този начин ще можете да работите или да играете (или и двете) при всякакви условия на осветление.

Процесорът е модел Intel Core i5 (3-то поколение), комбиниран с графика HD 4000. Можете да изберете процесора i7 и отделен графичен модел Radeon HD, ако искате повече мощност.

Има и някои добри опции за системна памет. Най-евтиният и най-евтиният вариант е 4 GB (1600MHz). Може да се надгради до 6GB или 8GB. 8 GB се предлагат както като 1 DIMM, така и като 2 DIMM.

Ще имате достатъчно място, в което да съхранявате любимите си файлове и документи. HP ENVY 6t-1200 Ultrabook има 500GB твърд диск). Базовият модел не се предлага с оптично устройство, но има опция за добавяне на външен DVD плейър/записващ (SuperMulti), ако желаете.

Накратко, този лаптоп може да е малък, но има какво да предложи. Малкият му размер също го прави добър избор, тъй като е много преносим. Независимо дали ще го вземете със себе си или ще го оставите у дома, можете да очаквате добра производителност от HP ENVY 6t-1200 Ultrabook.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *