Преглед на Toshiba NB310 – Страхотен и евтин нетбук, с много разлики!

By | септември 30, 2021

Ако сте чели ревютата на потребителите на Toshiba NB310, знаете, че този мини лаптоп има много предимства и почти никакви недостатъци. Той прави всичко, което можете да очаквате от нетбук. Той има дълъг живот на батерията (до 9 часа), добра клавиатура, сензорен клавиш, 10,1 „ярък екран, 802.11n Wi-Fi, поддръжка на безжична LAN и др.

Неговият процесор е 1,6 GHz Intel Atom N280 само със стандартна производителност. Ако обаче не планирате да стартирате няколко приложения наведнъж или да играете с много графики, този процесор ще оправдае вашите очаквания. Ако искате нещо по -мощно, трябва да помислите за закупуване на обикновен лаптоп.

Toshiba NB310 има доста добра настройка със своите 3 USB порта, уеб камера, VGA порт, жакове за микрофон и слушалки, 160 GB твърд диск и четец на SDHC карти. Както бе споменато по -горе, неговата 6 батерия продължава да работи много дълго време! Всичко това е опаковано в опаковка, която тежи по -малко от 3 килограма.

Едно нещо, в което можете да бъдете сигурни, е мобилната производителност на тази машина! Това малко устройство поддържа по -силна интернет връзка от повечето други нетбуци. Можете да очаквате да бъдете свързани, когато извършвате ежедневните си дейности в интернет. Можете да пускате музика, да изпращате незабавни съобщения, да проверявате имейла си, да сърфирате в мрежата и др.

Въпреки че няма много опции за конфигуриране, все пак можете да надстроите до 2 GB RAM. Можете също да поръчате този нетбук без клавиатурата и капака на острова. Системата има разнообразен софтуер, включително Bluetooth Stack, PC Health Monitor, ConfigFree и др. Въпреки че можете да получите този нетбук за по -малко от $ 400, можете да намерите отстъпки за Toshiba NB310 онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *