Преглед на Sony VAIO SVF15A190X: лаптоп от среден клас с бързи процесори, Full HD дисплей и други

By | октомври 25, 2021

Ако търсите лаптоп със среден размер, който може да бъде персонализиран, Sony VAIO SVF15A190X е добър избор. Той идва с редица страхотни функции, които са не само персонализирани, но и разширяеми. Можете също да го персонализирате, като изберете от три цвята: стоманено черно, сребристо и розово.

Sony винаги е била пионер в развитието на лаптоп технологията. SVF15A190X е един от най-добрите модели до момента. Основните опции са достатъчно страхотни, каквито са, и можете да добавите още. Вземете например процесора: това е трето поколение Intel Core i5, което е впечатляващо за лаптопи. Той е съвместим с технологията Turbo Boost, ако искате повече процесорна мощност и скорост.

Дисплеят, с който се предлага тази система, е 15,5 инчов HD (1920 x 1080) LED екран с подсветка. Може да бъде надстроен до модел със сензорен екран. Сензорните екрани са идеални за някои потребители и не толкова за други. Ако искате стандартния изглед, ще откриете, че клавиатурата и тъчпада са добре проектирани.

Що се отнася до графиката, колкото повече памет има видеокартата, толкова по-добре можете да очаквате да стартирате 3D игри и програми. Базовата графика е Intel HD 4000, което е много повече от предишните 3000 модели. Въпреки това, все още не е толкова добър, колкото хибридната графика на NVIDIA GeForce. Можете да надстроите до хибридната графика на NVIDIA, без общата цена да се повиши твърде много. Всъщност надграждането на графиката със Sony VAIO SVF15A190X е много по-евтино от другите лаптопи.

Има добро място за съхранение в твърдите дискове. Има няколко опции за съхранение, от които да избирате, включително SSD/SATA хибридни устройства, както и самите SSD. Основната опция е хибриден 750 GB и 8 GB SSD.

Оптичното устройство е DVD/CD плейър и записващо устройство. Можете да създавате свои собствени CD или DVD дискове или да правите резервни копия на любимите си дискове. Има опция за добавяне и на Blu-Ray плейър/бърнер.

И накрая, има памет за разглеждане. Важно е да имате достатъчно памет на лаптоп, за да може системата да отваря програми бързо и без усилие. Този лаптоп VAIO се предлага с 8GB памет, която включва 4GB фиксирани на борда и 4GB сменяеми. Ако това не е достатъчно, можете да разширите до 12 GB (4 GB фиксирани на борда и 8 GB подвижни).

Няма как да сбъркате със Sony VAIO SVF15A190X. Може да бъде конфигуриран по много различни начини и можете да го разширите колкото е необходимо. Освен това е построен, за да издържи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *