Преглед на HP X2210 G2-ноутбук/таблет 2 в 1 с здрав дизайн с екран против отблясъци

By | октомври 6, 2021

Защо да използвате вашия таблет и лаптоп отделно, когато можете да използвате и двете с едно устройство? С HP x2210 G2 получавате дълъг живот на батерията, впечатляващ 10,1-инчов екран и двойно по-висока производителност. Независимо дали използвате устройството в офиса, в самолет или у дома, гарантирано ще работи безпроблемно. Използвайте го като обикновен лаптоп или отделете екрана от клавиатурата и го използвайте като таблет.

Това е рентабилна машина, оборудвана с контролируеми функции и TPM безопасност. 10,1-инчовият LED WXGA сензорен екран с технология UWVA против отблясъци и резолюция 1280 x 720. Той позволява на зрителя удобно да вижда и чете екрана от всички ъгли на видимост. Има две вградени уеб камери с фиксиран фокус: камера TrueVision HD отпред и камера с фиксиран фокус True Vision 5MP отзад. Последният предлага поддръжка на WFOV.

Основните характеристики на HP x2210 G2 включват:

• Операционна система: Windows 10 Pro

• Процесор: x2210 GT с Intel Atom x5 – Z8350

• Графика: Intel HD 400 Integrated

Памет: 2 GB или 4 GB (LPDDR3 1600)

• Съхранение: 32 GB, 64 GB или 128 GB (eMMC)

Ако този процесор не е достатъчно добър за вашите нужди, можете да изберете по -добър процесор, когато конфигурирате приложението си. Въпреки това, дори и с основните спецификации, устройството все още е достатъчно добро за редовна офис и интернет употреба.

С начина, по който е проектирана, конвертируемата част е центърът на тежестта, което позволява клавиатурата да се поддържа под удобен ъгъл. Това ви улеснява при писането. Основата на клавиатурата е не само издръжлива, но и лесно се разглобява. Пантите също осигуряват люфт от 135 градуса.

Портове HP x2210 G2 и свързаност

Когато решавате колко място за съхранение искате, имайте предвид, че вече ще има предварително инсталиран софтуер. 64 GB eMMC например има около 43 GB за използване. Ако това не е достатъчно, можете да разширите хранилището с MicroSD карта.

Външните I/O портове ви позволяват да свържете други устройства към HP x2210 G2. Тези портове включват USB 3.0, USB-C 2.0, микро HDMI, съединител за докинг станция с pogo pin и слушалки/микрофон. Можете също да използвате HP Active Pen с таблета си.

Безжичната (2 × 2) технология ще ви поддържа връзка с интернет, стига да сте близо до Wi-Fi гореща точка. Bluetooth 4.0 е включен за безжична синхронизация на устройства с Bluetooth, като смартфони.

Когато искате да дадете почивка на батерията, можете да използвате AC 45-Watt Smart nPFC (USB-C) адаптер и 1,0 м захранващ кабел C5, доставен с HP x2210 G2.

Възползвайте се от всички купонни сделки на HP или отстъпки за доставка, на които може да попаднете. Интернет е чудесно място за намиране на сделки за таблети и лаптопи. С HP x2210 G2 Код за отстъпка, можете да получите невероятна сделка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *