Преглед на HP Mini 210 HD Edition – Нетбук, който всеки може да оцени

By | януари 9, 2022

HP Mini 210 HD Edition е нов нетбук с технология Pine Trail, който работи с 1,66 GHz графика и GMA 3150 графика. Има само 10,1″ HD LED с BrightView Infinity LCD екран. Налични са Sonoma Red, Pacific Blue, Silver Crystal и Solid Black. Дори и да е само след няколко седмици, това ще бъде много обещаващо и много хора вече поръчват Налични са купони и отстъпки за HP Mini 210 HD Edition, за да помогнат на онлайн купувачите да спестят пари.

Купувачите могат да добавят Broadcom Crystal HD Enhanced Video Accelerator, за да повишат качеството на дисплея при поискване. Базовият твърд диск е 160 GB и потребителите могат да надстроят повече, ако желаят. Този нетбук също се предлага с Wireless-G, уеб камера, 3-клетъчна батерия, 3 USB порта, 2GB RAM, която може да бъде надстроена до 2GB, и клавиатура в островен стил. Това устройство е с рейтинг Energy Star, което означава, че работи само с малко количество мощност, но все пак осигурява висока производителност.

Потребителите имат избор на Windows XP, Vista или 7. Тъй като всеки има предпочитания към Windows, хубаво е да знаем, че HP предлага повече от една операционна система. HP Mini 210 HD Edition има всичко необходимо за безжичен интернет, включително Bluetooth опции, така че потребителите да могат да се свързват навсякъде по света по всяко време!

Този нетбук е предназначен да задоволи както бизнес потребителите, така и студентите. Разполага с широка гама от бизнес приложения, видеоконферентна връзка и софтуер за всякакъв тип потребители. Има и мултимедийни функции за тези, които искат да се забавляват малко с това преносимо устройство. Вграденият четец на карти 5-в-1 поддържа различни приложения за цифрови медии. Потребителите могат да чатят на уеб камера, да прехвърлят и споделят снимки, да слушат радио, плейлисти и др.

Единственият проблем, който някои потребители имат с този нетбук, според прегледите на HP Mini 210 HD Edition, е клавиатурната подредба. Някои хора смятат, че островният стил е твърде малък, а други, че пролуките между клавишите са твърде големи. В допълнение към тези проблеми, повечето потребители са доволни от 210 HD Edition.

Много хора оценяват интегрирания VGA порт, който ви позволява да свържете вашия нетбук към по-голям монитор или HDTV, когато се използва у дома. Интегрираната QuickSync е страхотна добавка, която позволява на потребителите да синхронизират файлове, снимки, документи и видеоклипове между компютри в една и съща мрежа! Като цяло HP Mini 210 HD Edition е добър, евтин нетбук, който много потребители могат да оценят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *