Преглед на HP EliteBook 745 G4: Лаптоп с батерия за бързо зареждане и процесор AMD PRO

By | октомври 5, 2021

Ако искате икономичен бизнес лаптоп, който да ви помогне да разгърнете пълния си потенциал, не търсете нищо повече от HP EliteBook 745 G4. Той е невероятно тънък и пълнофункционален с USB-C, възможности за корпоративна докинг станция, 500 GB твърд диск, AMD Radeon R5, мощен процесор и др. Преносимият компютър е проектиран да повиши вашата производителност и да ви помогне да постигнете подобрена производителност.

Този модел има 14-инчов екран и се предлага като екран без докосване и без докосване. Основната опция е HD SVA дисплей с LED подсветка с отблясъци с резолюция 1366 x 768 и камера. Има различни функции за свързване като DisplaPort и VGA.

Компютърът се захранва от 65W AC променлив захранващ адаптер и триклетъчна 51-Wh литиево-йонна батерия, която може да издържи до 11 часа на едно зареждане. Благодарение на технологията за бързо зареждане на HP, батерията се зарежда напълно за почти нула време. EliteBook е сертифициран по ENERGY STAR и изключително енергийно ефективен.

За съхранение на файлове и данни е оборудван 500 GB (7400 оборота в минута) вътрешен SATA твърд диск. Той включва 1SD и 1 външен слот за разширение на micro SIM, който поддържа SD, SDXC и SDHC четец на карти с памет. Външните I/O портове не само ви позволяват да свързвате аксесоари и други устройства към вашия HP EliteBook 745 G4, но също така ви позволяват да зареждате тези устройства. Тези портове включват два порта USB 3.0 (един за зареждане) и един USB тип C. Получавате също и порт за микрофон и слушалки.

Уеб камерата и клавиатурата 720p HD са устойчиви на разливи и са осветени. Показващото устройство е тъчпад, който разполага с бутон за включване/изключване, два бутона за избор и поддръжка за двупосочно превъртане и различни жестове.

Процесор HP EliteBook 745 G4 и свързаност

Процесорът, който се доставя с 745 G4, е AMD PRO A8 APU (9600B), започващ от 1.6GHz до 3GHz. Това е четириядрен процесор с 2MB кеш и работи с графиката Radeon R5, за да ви даде цялата мощност и производителност, от които се нуждаете. 4GB DDR4 1866-SDRAM осигурява достатъчна скорост. Има два слота за памет SODIMM, така че добавете още, ако имате нужда.

Този преносим компютър може да се свързва с обществени и домашни безжични мрежи чрез Wi-Fi 802.11 ac (2 x 2). Gigabit Ethernet LAN гнездото може да се използва за по -надеждна и бърза интернет връзка. Включен е и Bluetooth 4.2.

Като цяло HP EliteBook 745 G4 е добър лаптоп, който предлага много стойност за цената си. Определено си струва да се получи за бизнес потребители. Въпреки това, той работи чудесно като личен лаптоп, ако искате да го използвате за забавление.

Спестете на този лаптоп, работни станции, принтери, аксесоари и др …, когато използвате промоционални кодове на HP. Не можете да сбъркате, когато пазарувате онлайн за компютърни сделки. Просто щракнете върху файл HP EliteBook 745 G4 Купонът, който искате да използвате, или въведете промоционалния код във формуляра за онлайн поръчка и сте готови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *