Преглед на HP EliteBook 725 G4: Бизнес лаптоп с отлична свързаност и сигурност

By | октомври 3, 2021

Имате ли нужда от нов и достъпен лаптоп за работа? Проблем ли е преносимостта? Ако не искате да носите адаптери навсякъде, вземете преносим компютър като HP EliteBook 725 G4.

Той има лек дизайн с дебелина само 18,9 мм. Подобно на своя сестрински модел, 820 G4, този лаптоп се отличава със стабилно шаси от магнезиева сплав. Тъй като е предназначен предимно за комерсиална употреба, му липсват крещящите цветове, открити в лаптопите за игри. Това не означава, че изглежда скучно. Той има изискан вид със сребърния гръб, основата и черната рамка около екрана.

Пазете всичко в безопасност с функции за управление на безопасността като сензор за пръстови отпечатъци, мениджър на пароли, BIOSphere, слот за заключване на защитата (заключване се продава отделно) и т.н.

За свързване и сътрудничество, 725 G4 има различни външни I/O портове: 1 докинг конектор, 1 DisplayPort, 1 USB Type-C порт, 2 USB 3.0 порта (един за зареждане), 1 RJ-45, 1 VGA, и жак за микрофон / слушалки.

Вземете високоскоростна безжична връзка, където и да вземете вашия преносим компютър. Той идва с най-новата Intel Dual Band Wi-Fi AC (2 × 2) технология, както и Bluetooth 4.2 (не-vPro). В средата на горния корт има инсталиран интелигентен четец на карти с памет. При копиране на големи блокове данни четецът постига максимална скорост на трансфер от 81,6 MB / s.

Спецификации на HP EliteBook 725 G4

HP EliteBook 725 G4 има някои добри технически спецификации и характеристики:

Памет: 2 SODIMM слота / 1 x 4 GB DDR4 SDRAM (1866)

• Графика: AMD Radeon R5

• Процесор: Четириядрен AMD PRO A10 (87030B) 2,4 GHz

• Вътрешен твърд диск: 500 GB SATA 7200-RPM

Дисплей: 12,5-инчов (по диагонал) SVA подсветка HD антирефлексно / 1366 x 768 резолюция

• ОС: Windows 7 Pro 64 (чрез права за понижаване)

Батерия: 3-клетъчна / 49Wh литиево-йонна HP Long Life (до осем часа и петнадесет минути)

Поддръжката е много лесна с този лаптоп; Просто бъдете внимателни, когато изваждате тавата на основното устройство. Работната памет, батерията, вентилаторът, моторът и модемните модули са достъпни чрез просто премахване на тавата.

Клавиатурата на HP Premium е с подсветка и разполага с DuraKeys. Това е водоустойчива клавиатура за дъвка, която всъщност съдържа дренаж, за да предотврати повреда от петна. Нивата на яркост могат да се регулират или превключват чрез функционалния бутон.

Тъчпадът поддържа различни жестове, докосвания и прекарване на два пръста. Може да се включи или изключи, като щракнете двукратно върху горния ляв ъгъл. Можете също да контролирате движението на мишката, като използвате двата вградени специални бутона на мишката.

HP EliteBook 725 G4 е страхотен бизнес лаптоп, с всички функции за сигурност, приличен живот на батерията, стабилна конструкция и безжична технология.

Винаги има разпродажби, когато става въпрос за продукти на HP. Налични са отстъпки за бизнес лаптопи, персонални компютри, аксесоари и др. виж повече HP EliteBook 725 G4 Кодове за отстъпки за текущи сделки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *