Преглед на 15-инчов лаптоп на Apple MacBook Pro MC372LL / A

By | октомври 12, 2021

Някои смели души посочиха Apple MacBook Pro MC372LL / A като отправна точка в много популярната серия MacBook. Това са доста смели твърдения, но всичко, което знам за тази част от поредицата MacBook Pro, казва, че тези души могат да бъдат в нещо. Този кратък преглед на лаптопите ще се опита да разбие някои от фактите.

Основни функции

Този модел предлага много специални функции, за да допълни целия пакет. Тези функции включват:

· 2.53 GHz двуядрен процесор Intel Core i5
· 500 GB SATA твърд диск с тактова честота при 5 400 об / мин
· 4 GB DDR3 RAM може да се разшири до 8 GB
· 8x слот DVD плейър с поддръжка на два слоя
· Камера ISight за видео чат и други
· USB 2.0 порт
· DisplayPort видео изход с допълнителни адаптери

Джоан Про

Заедно с тези обширни функции, Apple MacBook Pro MC372LL / A, включен в този преглед на лаптопи, има няколко професионални спецификации, които си заслужават внимателно разглеждане. За по -сложен и обмислен поглед към MacBook Pro, отидете в местния магазин и помолете за „тест драйв“.

Графичната промяна например е нещо, което ме призовава. Тази графична гъвкавост не може да се приема прекалено леко, тъй като работи за целите на стила и опазването. Прегледите на всеки лаптоп, който заслужава да бъде груб, биха променили графиката, която се променя, без да се плъзга без усилие между двата процесора (NVIDIA GeForce GT 330M и Intel HD графика).

Без бутон с мултитъч тракпад, изработен от стъкло, Apple MacBook Pro MC372LL / A не е просто стилно извинение. Няма бутони, които изчистват мястото за по -хлъзгаво и хлъзгаво. Това ви дава повече място за бягане и повече пространство за изследване на вашите снимки и уебсайтове с максимална лекота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *