Преглед на лаптоп Toshiba C655D-S5192 15,6 инча

By | януари 12, 2022

За някой, който иска да има лаптоп, където и да отиде, да има лаптоп е едно от нещата, които трябва да обмислите. Може би смятате, че да имате настолен компютър у дома или в офиса е добре за вас. Но ако сте човек, който винаги е в движение и се нуждае от компютърна помощ по време на прехода, запазването на вашите файлове в бележника и да се наслаждавате на функциите на това, което имате на работния плот, определено си струва да харчите парите си за. 15,6-инчовият преносим компютър Toshiba C655D-S5192 е един от продуктите, които трябва да имате предвид, ако предпочитате да носите файловете си със себе си, където и да сте. Само за $365,99 преносимостта и стилът са лесно достъпни. Ето какво можете да получите с 15,6″ Toshiba C655D-S5192 Notebook PC.

  • 15,6-инчовият преносим компютър Toshiba C655D-S5192 има 2GB DDR3 RAM, 250GB твърд диск, 802.11 b/g/n Wi-Fi, Energy Star и Windows 7 Home Premium (64-битова). Представете си как този малък и компактен лаптоп може да ви даде същите предимства, които бихте могли да получите от настолен или преносим компютър. Вместо да носите обемистия си лаптоп със себе си, лаптопът е едно от нещата, които определено ще обичате да носите. Освен това, вместо да купувате лаптоп, можете да получите повече за парите си, ако предпочитате да закупите този продукт. Това би било същите ползи, но с по-големи спестявания.
  • Той има тъчпад с мултитъч функционалност, която ви дава лесна навигация, когато сте включени или изключени с мишката, като ви дава възможност да го управлявате с мишката, ако предпочитате по този начин. Той също така има 10-клавишна цифрова клавиатура, точно като обикновените клавиатури. Никога не можете да сбъркате с този 15,6-инчов лаптоп Toshiba C655D-S5192, тъй като е много лесен за използване.
  • Устройството има живот на батерията от 6,05 часа. Използването на преносимия компютър в движение за 6,05 часа е достатъчно, за да се насладите на цялата музика, видеоклипове и други важни неща, към които можете да работите. Притежаването на 15,6-инчов лаптоп Toshiba C655D-S5192, като се има предвид неговите 5,5 паунда, е малка, но страхотна джаджа с преносимост и стил.

С всички компютърни продукти на пазара, все още ще има някои ограничения за всяко устройство. За 15,6-инчовия преносим компютър Toshiba C655D-S5192 ето какво разбрах:

  • Той няма уеб камера и микрофон, свързани към устройството.
  • Няма слот за четец на смарт карти, но има USB портове за четец на карти с памет.

Като цяло, Toshiba C655D-S5192 15,6-инчов лаптоп определено си заслужава да се използва. Ограниченията на посочения продукт могат лесно да бъдат покрити с аксесоарите, които могат да бъдат закупени на по-ниска цена. Toshiba е известна с това, че има добри, висококачествени продукти, които можете да използвате за по-дълъг период от време. Този лаптоп не е изключение от целта на Toshiba да предоставя най-добрия продукт на своите клиенти. Като се има предвид това, вие сте сигурни, че парите ви си струва да похарчите за 15,6-инчов преносим компютър Toshiba C655D-S5192.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *