Преглед на лаптопа на Lenovo IdeaPad 320S, конфигурации и предимства

By | октомври 10, 2021

Независимо дали търсите тънък 14-инчов или 15-инчов лаптоп, който предлага много мощност в лек дизайн, Lenovo IdeaPad 320S се предлага и в двата размера. Докато 15-инчовият екран е малко по-мощен с графиката на NVIDIA GeForce, хубаво е да получите и 14-инчов. И двете версии на този преносим компютър са стилни и преносими и лесно можете да го вземете където пожелаете.

Качеството на изработката обикновено е добро, като половината от екрана е издръжлив и изработен от твърда пластмаса за рамката около екрана и алуминий за капака. Текстурата е приятна и устойчива на петна. Няма и завой. Основното тяло на лаптопа е покрито с пластмаса.

Можете да получите това устройство на достъпна цена, а отстъпките на Lenovo обикновено са налични, ако го поръчате онлайн. Дори и да изберете по-модерния 15-инчов модел, той все пак трябва да е евтин. Това е добра инвестиция, особено с дългия живот на батерията и надграждащата се RAM и съхранение.

Спецификациите като цяло са стабилни, особено с графичната конфигурация на NVIDIA GeForce. Допълнителните функции на Lenovo IdeaPad 320S включват:

• Процесор Intel Core до 7 -мо поколение (i5 7200U/3MB кеш/2,50 GHz)

• Памет до 8 GB

• 1 TB SATA HDD устройство за съхранение

• 720p HD уеб камера с вграден микрофон

• Windows 10 Home

• 14 „или 15.6“ LCD екран с FHD резолюция от 1920 x 1080 пиксела

Версията на 15-инчовия лаптоп може да бъде конфигурирана с процесор Intel Core i7.

Lenovo IdeaPad 320S Свързване

И двете конфигурации идват с добър избор на I/O портове, включително USB 3.0 порт, който винаги се зарежда, както и USB 2.0, Type-C, четец на карти 4 в 1 и HDMI. Безжичният интернет е възможен с Wi-FI 802.11 AC 1 x 1. Включен е и Bluetooth 4.1. Можете да разчитате на силата на вашата интернет връзка навсякъде безжично, независимо дали е у дома, на работа, в училище, в къщата на приятели или в която и да е обществена Wi-Fi зона.

Според Mobile Mark Battery Test, триклетъчната 52.5Wh Li-Polymer батерия има живот до 9 часа в 15-инчовата версия и до 12 часа в 14-инчовата версия. Това би трябвало да е достатъчно, за да поддържате бележника си работещ през повечето работни или учебни дни.

Без значение коя версия ще получите, можете да очаквате да притежавате добър, надежден лаптоп, който да се справи с всички ваши нужди. Отзивите за Lenovo IdeaPad 320S засега са много положителни, като потребителите възхваляват дизайна на клавиатурата, стабилната свързаност и дългия живот на батерията.

Имате ли право на отстъпки на Lenovo? Ако пазарувате онлайн, има много възможности за спестяване. С Lenovo IdeaPad 320S Купон, можете да получите този лаптоп на много достъпна цена! Персонализирайте го както искате и спестете пари в процеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *