Преглед на книгата – разходка за запомняне

By | октомври 11, 2021

Романтичните произведения, които докосват сърцето, си заслужават да бъдат прочетени. Те ви карат да погледнете вашите взаимоотношения (или отношения). Никълъс Спаркс е най-известният романтичен писател. През последните няколко години той беше доста плодовит, като написа няколко книги, включително „Последната песен“, „Скъпи Джон“, „Нощи в Роданте“ и др. Две от любимите ми произведения са: „Бележникът“ и „Разходка за запомняне“. Тези книги са добре написани и преведени добре на кино екрана. Те са наистина вдъхновяващи и незабравими.

Ако обичате да четете „Бележника“, трябва да прочетете „Разходка, която да запомните“. Обикновено първо чета книгата преди да гледам филма. Но аз не направих това с тази книга. Първоначално си мислех (и дори предположих), че филмът ще тръгне по познатия маршрут на повечето тийнейджърски драми, но това не беше така. Филмът пое по главния път и направи героите симпатични, а историята сладка. Също така беше хубаво да видим, че и двамата герои се оказват по -добри, особено характерът на Ландън Картър. Той успя да отнеме живота си към по -добро заради неочакваната връзка с дъщерята на министъра.

Не всеки обича книги или романтични произведения. Ако е така, тази книга не е за вас. Трудно е да си представим някой (като читател), който няма романтична кост в тялото си.

Има нещо в историите, където трансформацията се случва особено когато е към по -добро. Истории като „The Christmas Carol“ и „A Walk To Remember“ съдържат трансформации, които правят героите по -добри хора. Всяка специална връзка с вашия съпруг или партньор ще направи живота ви по -добър или по -лош. В тази история вие ги правите по -добри. Съществува синергия и енергия, която капсулира читателя, за да размишлява върху собствения си живот. Искат ли да се подобрят заради нова любов или преоткрита любов? Искат ли да подобрят живота на другия човек? Тези въпроси ми хрумнаха, когато четях и дори гледах филма „Разходка за запомняне“.

Любовта променя всичко. Лоялността е връзката, която прави любимия човек винаги и обичан. Тези две качества правят книгата добра и си заслужава да бъде прочетена. Той направи тази книга скрито съкровище, което да изкопава и чете от време на време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *