Покрийте грозните лаптопи с колективни кожи за лаптопи!

By | януари 6, 2022

Много студенти идват в магазина ми да си купят лаптопи. Те не се нуждаят от нищо прекалено изискано. Те основно се нуждаят от нещо, за да пишат документи и да сърфират в интернет. Така че винаги е вълнуващо да се види какъв лаптоп в крайна сметка ще получат.

Някои хора купуват евтин грозен лаптоп, който върши работата, а други харчат стотици долари повече, само за да изглежда страхотно. не ги съдя. Интересно е да се отбележи.

Въпреки това, някои родители няма да купят добре изглеждащ лаптоп за децата си. Купуват най-евтиния лаптоп, който върши работата. Не ги интересува как изглежда.

Ако сте от онези студенти, които трябва да използват грозен лаптоп, ето начин да го направите малко по-хубав. Свържете се с интернет и потърсете форми за лаптоп. Това са големи стикери, които покриват горната част на лаптопа.

Можете да имате плътен цвят или да изберете модел или картина. Обикновено имат библиотека, от която можете да избирате. Това е евтин начин да направите вашия лаптоп да изглежда малко по-хубав.

Ето още един съвет: Много компании също ви позволяват да проектирате собствено шаси за лаптоп. Можете да качите своя собствена снимка, да я отпечатате и да ви я изпратите. Може би качете логото на вашето училище и покажете училищния си дух. Или качете снимка на кучето си или рисунка на любимия си художник. От теб зависи.

Просто внимавайте с нанасянето на кожата. Не искате въздушни мехурчета. Те изглеждат наистина клиширани. Разгледайте YouTube за някои страхотни уроци. Те ще ви покажат някои трикове, така че кожата да се нанесе перфектно.

Така че не се притеснявайте, ако лаптопът ви изглежда скучен. Можете да извършите фейслифт само за няколко минути, като поръчате ръкав за лаптоп по ваш избор! Може да нямате най-добрия лаптоп в училище, но поне ще имате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *