Пет функции на добър лаптоп

By | януари 3, 2022

iPhone и таблетите стават все по-популярни всеки ден. Приятелите ми сменят мобилните си телефони на всеки шест месеца. Тези устройства са добри за проектиране и игра на игри. Ако уча в онлайн университет или съм онлайн маркетинг; Мога ли да използвам iPhone? Читателите ще се съгласят, че не мога да управлявам бизнес с моя iPhone. Сериозните компютърни инженери все още предпочитат настолния компютър. Ако управлявате бизнеса си от дома си; Трябва да си купите настолен компютър. Но лаптопите са по-преносими. Лесно е да го носите, където пожелаете, и ще получите 6-10 часа резервна батерия.

Лаптопите станаха популярни, защото са евтини и могат да работят на батерии. Можете да получите страхотни функции само за $100-$300. Задачата е да се определят най-добрите характеристики на лаптопа за продължителна употреба.

Операционната система

Винаги съм използвал лаптоп с Windows и не съм запознат с други платформи. Лаптопите Mac са много скъпи в сравнение с лаптопите с Windows. Всяка платформа има своите характеристики. Изберете лицето, с което е най-съвместимо. Chrome OS също е добър вариант и не е скъп. Читателите съобщават за проблеми с Windows 7 и 8. Мисля, че Windows е най-добрата операционна система и тези проблеми ще бъдат разрешени с новата версия. Ако закупите лаптоп с Windows, можете да получите безплатен надстройка до Windows 10.

Размер на екрана и разделителна способност

През последните шест месеца смених три лаптопа. Ето защо пиша тази статия. Получаването на правилния размер на екрана е много важно. Преди използвах 17-инчов лаптоп, сега използвам компютъра с 11-инчов екран. Малкият LED екран е добър за гледане на филми, но е трудно да се напише документ. Трябваше да направя сериозни корекции, за да се уверя, че няма да ми навреди на зрението.

клавиатура и тъчпад

Качеството на клавиатурата ще ви повлияе повече от всичко друго. Проверете разстоянието между клавишите и също проверете тъчпада. Работи ли гладко? Използвам безжична клавиатура, прикрепена към моя лаптоп. Повечето хора не използват допълнителна клавиатура или мишка. Ще дадете всички инструкции чрез тези две устройства. Уверете се, че сте избрали правилната опция.

RAM

Повечето лаптопи на пазара имат 4GB RAM. Ако ще си купите лаптоп през 2015 г., потърсете 8GB RAM. Предлага страхотни функции за многозадачност. Скоростта на процесора също е важна характеристика. Не правете компромис със скоростта на процесора. Купете най-новия процесор с възможно най-добра скорост.

Традиционен лаптоп VS 2 в 1 лаптоп

Лаптопите могат да функционират и като самостоятелни таблети. Това е функция 2 в 1 и вие трябва да решите коя искате. Лично аз използвам лаптопа си за работни цели и бих използвал традиционен лаптоп. Новото поколение преносими компютри се нарича „Хибриден лаптоп“. Лаптопи, мобилни телефони и таблети са комбинирани в един екран. Това е страхотно изобретение за заети хора.

Ако планирате да използвате обикновен лаптоп, купете хибриден лаптоп. Можете да играете игри, да гледате филми и да се справяте с работните си задачи едновременно.

Други важни характеристики:

1. Живот на батерията на лаптопа

2. Гаранция за лаптоп

3. адаптер за лаптоп

4. Сервизен център за лаптопи

5. Цвят и модел

Добре, прочетох цялата статия. В тази статия не сме обсъждали категориите лаптопи. Лаптопите за игри трябва да са по-ефективни от лаптопите с общо предназначение. Напишете вашите изисквания на хартия и купувайте внимателно. Ще използвате лаптопа си поне 10-12 месеца, преди да купите следващия си компютър.

Благодаря за четенето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *