Отстъпките за HP Mini 210 HD Edition помагат да направим този HD нетбук много достъпен!

By | януари 6, 2022

HP Mini 210 HD Edition ще ви свърже с най-добрата мобилна технология, където и да отидете. Малък, но мощен, този компютър се предлага с всичко, от което се нуждаете в преносим нетбук. Не подценявайте 10,1-инчовия екран, въпреки че може да е малък, но все пак осигурява ясен изглед с висока разделителна способност на уеб страници, снимки и видеоклипове.

Ако търсите евтин мобилен приятел, ще се радвате да знаете, че този модел започва само от $ 329,99. Цената ще се повиши, ако добавите иновативни функции и версии, но все пак това е евтин вариант. Можете също да се възползвате от купоните HP Mini 210 HD Edition, налични онлайн, за да направите поръчката си по-евтина.

Ще бъдете изумени в момента, в който извадите този нетбук от кутията му. Той е тънък и много лек, така че няма да имате проблеми с опаковането и носенето му. Можете да избирате от четири цвята: Silver Crystal, Sonoma Red, Black Crystal и Pacific Blue. Сребърните и черните шарки идват с чисти шарки, а червените и сините са плътни цветове.

Това мобилно устройство се предлага с:

· Нов процесор Intel Atom N450

· 10,1 „екран с висока разделителна способност

· 1 GB памет (до 2 GB)

· 160 GB твърд диск (до 250 GB)

· Безжични умения

· USB порт

· Допълнителен външен DVD/CD плейър и записващо устройство

· Литиево-йонна 3-клетъчна батерия, 6 клетки или и двете.

Можете да се свържете с интернет отвсякъде безжично. HP Mini 210 HD Edition предоставя всичко необходимо, за да следите имейли, незабавни съобщения, социални мрежи, работа, пазаруване, сърфиране в интернет и др. Почти всичко, което можете да правите в обикновен бележник, можете да правите и на този нетбук.

Този модел има вграден софтуер HP QuickSync, който ви позволява да синхронизирате файлове с други компютри в същата мрежа. Ето защо това е чудесен вариант за бизнес тефтер. Можете лесно да получите достъп до важни файлове и документи. А с HP Cloud Drive можете да запазвате всичките си важни файлове онлайн и след това да осъществявате достъп до тях от всеки друг компютър на вашия компютър.

В обобщение, този преглед на HP Mini 210 HD Edition включва някои от най-важните му характеристики. Това е страхотен нетбук за правене на почти всичко: общуване, работа, споделяне на файлове, слушане на музика и т.н. Всичко това е достъпно на цена, която всеки може да си позволи. Можете да направите цената още по-евтина, като се възползвате от купоните и отстъпките на HP, налични в Интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *