Относно HP Elitebook 8460p

By | октомври 27, 2021

Всички знаем, че конкуренцията между производителите на пазара на лаптопи е все по-ожесточена. Един от най-важните фактори, влияещи върху популярността на лаптопа, е хардуерната конфигурация. Изгледът и усещането за контрол също играят важна роля при лаптопа. Всички тези външни и вътрешни фактори оказват влияние върху вашия лаптоп. Така че е необходима промяна, особено смяна на бележника.

Ако познавате HP Elitebook, знаете промяната, която е направена преди. И тук, в сравнение с предишната серия Elitebook, Elitebook от новото поколение EliteBook 8460p се променя още повече. Корпусът, който е базиран на металната рамка, е изработен от MIL-STD-810G с военно ниво. Това осигурява по-солидна защита. Неговата устойчивост на натиск е почти същата като на ThinkPad. В сравнение с 8440p, 8460p изглежда по-готино с материал от алуминиево-магнезиева сплав и рамка HP DuraCase.

Всъщност най-голямата промяна, която 8460p прави, е клавиатурата. Всички знаем, че серията Elitebook приема 3-зонов дизайн на клавиатурата. Това е горната част, цялата клавиатура, поставката за палми и тъчпада. А новият Elitebook 8460p използва популярния компактен дизайн вместо обичайния Elitebook.

Освен това дизайнът на разсейване на топлината е различен от повечето лаптопи. Разсейването на топлината на цялото тяло 8460p е много добро и тестът ни казва, че температурата на областта на клавишите и областта на поставката за палми е по-ниска от нормалната човешка температура. И изживяването няма да бъде засегнато дори при дълъг период на употреба. Както е известно на всички, отличният дизайн на разсейване на топлината може да осигури дълъг живот на батерията с конски сили и това е правило във всички лаптопи. Поради специфични бизнес потребители, животът на батерията ще бъде по-важен, когато купувачите изберат лаптоп. Лаптоп HP EliteBook 8460 с 6-клетъчна 55Wh литиево-йонна батерия. И може да издържи 321 минути при пълно натоварване според теста. И ако запазите добър навик и затъмните екрана, можете да използвате новия Elitebook през целия ден.

Е, ние говорим за многото предимства на новото 8460p по-горе, но всъщност има някои недостатъци. Както при външния вид, новият външен вид е по-елегантен и готин. Но като цяло липсва атмосферата на упорита работа и кара човек да се чувства надценен. И ще бъде трудно за традиционните бизнесмени да приемат шоколадова клавиатура.

Освен това с хардуерната конфигурация процесорът е отличен и може да отговори на сложните ежедневни бизнес нужди с Core i5-2520M. Но графичната карта е HD6470M, която е повече за забавление, отколкото за по-професионалната серия NVS. Може би жалко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *