Отзиви за лаптоп – ASUS A52F -XA2

By | октомври 15, 2021

Сред най-универсалните устройства на пазара, ASUS A52F-XA2 има много функции, които няма да намерите на друг лаптоп на сравнима цена. Това е прекрасна машина, на цена над 500 долара и с много спецификации, които раздвижват границите на това, което лаптопът може да направи.

Процесор

ASUS A52F-XA2 започва с мощен 2.40 GHz Intel Core i3-370M процесор. Това ви позволява да работите с множество процеси наведнъж, без да губите време, създавайки безпроблемно изчислително изживяване благодарение на технологията Intel на Hyper-Threading и интензивни възможности за многозадачност. Избор от профили на захранване на ASUS Power4Gear оптимизира компютъра ви за изпълняваните задачи, като ви помага да спестите живота на батерията.

Твърд диск и памет

ASUS A52F-XA2 заема огромно пространство в малката си рамка благодарение на 320 GB твърд диск, регистриран при 5400 оборота в минута. Това може да бъде увеличено от 3GB DDR3 1066 DRAM до 8GB с малко усилия. С тази настройка можете да се грижите за бизнеса си, без да се потите, и да запазите всичките си снимки, видеоклипове и други файлове в безопасност.

Свързване и още …

Разбира се, лаптоп, който заслужава всякакви суровини, има много възможности за свързване и други специални функции. Тази красота на ASUS не се различава, тя започва с високоскоростна безжична N връзка и HDMI видео / аудио изход за улесняване на връзката с вашия HDTV. Превърнете вашия лаптоп в защитен мултимедиен център с прост кабел и можете да се насладите на мултимедийно действие на любимото си устройство за гледане на вашето устройство за секунди.

Наред с тези опции за свързване, този ASUS модул ви предлага всички звънци и свирки, за да започнете с Windows 7 Home Premium. Това, заедно с революционното гаранционно обслужване на ASUS, гарантира, че вашият лаптоп е сдвоен, преди да го извадите от кутията за запалване. С толкова много функции и функции за сигурност няма да сбъркате с това забележително ASUS устройство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *