Отзиви за лаптоп за нетбук -мини – Asus срещу Acer срещу Samsung

By | октомври 2, 2021

В момента на пазара на нетбуци / мини лаптопи има три големи марки; Asus, Acer и Samsung. Много нетбуци от тези три марки имат почти същите спецификации, но някои модели се оказаха по -популярни от други. Ето кратък преглед на устройствата на всяка марка.

Компютър Asus Eee: Нетбуците на Asus днес са лидер на пазара по много причини. От една страна, това беше една от първите компании, които предлагаха широка гама от налични мини-лаптопи. Второ, неговите устройства вече имат едни от най -добрите спецификации на пазара. Asus Eee PC 1000HE и 1008HA в момента са единствените модели на пазара, които използват 1.66 GHZ Intel Atom N280 процесор. Понастоящем 1000HE има най -добрия живот на батерията на пазара, с едно зареждане до 9,5 часа.

Acer Aspire One:С почти същите спецификации, Acer успя да се разграничи по отношение на дизайна и цените. Това е една от най -евтините серии нетбуци на пазара днес. По отношение на дизайна, трябва да кажа, че устройствата Asus изглеждат малко по -добре и се предлагат в различни цветове (черно, бяло, синьо, червено и розово).

Нетбуци на Samsung:Нетбуците на Samsung не са нито най -евтините, нито най -мощните на пазара. Те обаче са един от най -скъпите нетбуци на пазара днес. Samsung успя да се върне, като направи едни от най -добре изглеждащите нетбуци на пазара. Яркосиният NC10 отдавна е в списъка на бестселърите, най -вече заради добрия си вид (според мен). Други модели като NC110 и NC120 също изглеждат красиво и стилно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *