Нетбук Acer AOD150 – Може ли да е ново допълнение към вашия списък с коледни желания?

By | януари 2, 2022

Изненадващо, купих Acer AOD150 и съм лоялен дългогодишен потребител на Mac! Само това би трябвало да ви даде нещо за размисъл в този елегантен и сравнително нов член на общността на нетбуците. Този малък компютър се откроява в 4 области.

1) Качество. Тъй като се предлага в Walmart, не мислете, че е евтин за минута. Ще бъдете изумени от конструкцията, усещането и производителността на това добре направено устройство. Не мисля, че има област, която трябва да се подобрява. Въпреки че задната клавиатура би била хубава!

2) Изпълнение. По-добре го прочетете внимателно, защото няма да ме хващат често да хваля Windows машина, особено когато работи на атом N270. Е, определено хваля AOD150-1920.

Първо, кажете ми какво получавате в кутията. Нетбукът Acer AOD150 е доста бърз, много лесен за зареждане и ще използвам нова машина с Windows, без да преинсталирам операционната система.

Изтеглих антивирусната програма AVG безплатно и използвам това бебе. Възпроизвеждането на видео е доста впечатляващо. Рейтингът на батерията 5800 Amp 59 Watt е наистина оценен.

3) Дизайн. Клавиатурата е перфектна Може би може да бъде проектирана малко по-добре, но не мога да се оплача. До небето, това е машина за 300 долара!

Обикновено използвам екрана на най-ниската настройка и светодиодът е страхотен, с подходяща разделителна способност. Размерът и теглото изглеждат добре, макар че би било хубаво да е малко по-широко. Дизайнът на клавиатурата е много добре обмислен и е лесно да се следват функциите и командите. Ъгълът на гледане е добър, въпреки че видеото е малко по-тесно.

4) Характеристики. Животът на батерията на Acer AOD150 издържа около 61 / 2-7 часа. Аудио картата е страхотна, добра е като стария ми macbook pro и това е вярно. WIFI картата на Atheros беше взета там, където нямаше да бъде моят mac.

HD е много бърз, копира бързо данни и има много 1G RAM за работа с изчислителни функции от типа на нетбук. Сензорният панел има софтуер за предварително калибриране, който ви позволява да използвате всичките си функции за превъртане с един пръст без много суетене. Интересното е, че има сензори, които откриват ръката ви отстрани на сензорния панел, за да предотвратят нежелани влизания.

В заключение, като посветен фен на Mac, никога не съм мислил, че ще намеря Windows устройство, което да приема. Тоест, докато не намерих нетбука Acer AOD150!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *