Най-добрите Bluetooth високоговорители за 2011 г

By | ноември 5, 2021

Още една година и куп други високоговорители, пуснати от куп производители. Но тази година има разлика: а именно широка гама от bluetooth високоговорители. Докато истинските аудиофили вероятно ще викат само при споменаване на безжични високоговорители (кабелите в крайна сметка осигуряват по-добра производителност, дори и да не можете да ги откриете), за повечето потребители тези безжични високоговорители, особено bluetooth високоговорители, са повече. отколкото е достатъчно, за да смените стара, тежка, кабелна партида. Добавете към това повсеместното разпространение на iPhone и iPod Touch и ще видите привлекателността на bluetooth високоговорителите: те са лесни за използване, евтини, компактни и предлагат прилична цялостна производителност без никакви злонамерени части (прочетете: проводници, висока мощност) . тухла и др.).

И така, кои са най-добрите Bluetoot високоговорители за 2011 г.?

Ако трябваше да избера набор от високоговорители, който се откроява с разнообразието си, вероятно бих избрал Creative D100 и неговия по-стар брат, D200. Тези два високоговорителя правят всичко правилно за мен: предлагат добра производителност, не са твърде скъпи (казвам, след като изгорих хиляди долари на няколко комплекта високоговорители) и изглеждат добре. Но в името на тази статия ще изброя четирите най-добри Bluetooth високоговорители за 2011 г.:

1. Безжичен Bluetooth високоговорител Creative D100

Както споменах по-горе, този комплект високоговорители прави много неща добре: изглежда добре (предлага се в пет различни цвята, въпреки че предпочитам черното по подразбиране), предлага повече от правилната производителност, малък е и лесен за носене , работи. С батерии АА и няма да изгори дупка в портфейла ви.

Но това не е идеалният говорител. Не много дълго (за това вероятно бих погледнал Klipsch или Bose). Липсва малко удар в долния край и ако увеличите силата на звука, има изкривяване. Предполагам обаче, че няма да използвате Creative D100, за да рекламирате следващото си домашно парти. За всички останали цели това е отличен и надежден високоговорител.

Плюсове: Компактен дизайн, достъпна цена, естетически приятен, солидна цялостна производителност.

Минуси: Басът изглежда малко слаб; високи обемни изкривявания

2. Monster ClarityHD Precision Micro Bluetooth високоговорител

С този говорител имаше любов от пръв поглед. Как да не си паднеш по този малък пакет, пълен с функции и мощност? Не е по-голям от iPhone и въпреки това може да запали къщата със звука си. Виждал съм високоговорители, които тежат 10 кг и не се справят толкова добре.

Въпреки компактния си дизайн, Monster ClarityHD е много добре закръглен високоговорител, който работи перфектно с всяко Bluetooth устройство. Той незабавно ще разпознае вашия iPhone или iPodTouch и ще възпроизведе цялата музика през него. Качеството на звука е невероятно за такъв малък високоговорител: средните и високите тонове са леки, мощни, с малко изкривяване, дори при висока сила на звука. Ако слушате най-много музика на телефона си (Android / iPhone / Blackberry) или iPod Touch, този високоговорител е идеалният избор.

Плюсове: Много компактен дизайн, възпроизвеждане на светлина, здрав, приличен обхват.

Недостатъци: Както всички малки високоговорители, те нямат силни басови тонове. Изходният обем е малко нисък.

3. Bluetooth високоговорител Altec Lansing inMotion Soundblade

И накрая, високоговорител, който разсейва мита, че Bluetooth високоговорителите са само за обикновени потребители. Струва хубава стотинка, но го включете и ще получите чист звук със зашеметяващ бас, който ще взриви чорапите ви (благодарение на технологията SRS TruBass). Изглежда стилно, с дебелина само един инч и дори има микрофон, който да играе ролята на високоговорител.

Като модерно Bluetooth устройство, Altec Lansing inMotion е леко за настройка. Можете да преминете от отваряне на пакета към възпроизвеждане на музика на вашия iPhone за 60 секунди. Изпълнението всъщност е невероятно. Той предлага звук, който може да се конкурира със системата Bose от $400 и за всички практически цели е достатъчен за интензивна употреба, както у нас, така и в чужбина.

Единственият недостатък, за който се сещам (това ме накара да се класирам номер 3 тук) е цената. На цена от 199,99 долара, нетбукът струва колкото нов компютър. Но ако държите на качеството, ще харесате Altec Lansing Soundblade.

Плюсове: Отлично качество на звука, естетически приятен, дебел само един инч, солиден бас и леки високи тонове. Вероятно най-добрият Bluetooth високоговорител в района.

Минуси: Скъпо

4. SuperTooth Disco Bluetooth високоговорител

Прилича на тухла, дълъг е почти метър и зад него няма родословие на Altec Lansing. Но го включете и SuperTooth Disco също може да дари за пари високоговорител Klipsch за 300 долара. Звукът е изненадващо чист с мощен изход за сила на звука. Сдвояването с Bluetooth устройство е въпрос на секунди и има широк спектър от Bluetooth за зареждане.

Недостатъкът е, че големият размер го прави малко труден за носене. Въпреки че Monster ClarityHD може да се постави в чанта, на SuperTooth Disco липсва малко зъб в отдела за преносимост. Но особено ако искате да го използвате на закрито, ще бъдете много доволни от представянето.

Плюсове: Силна производителност, добър Bluetooth обхват

Минуси: Страхотен дизайн и труден

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *