Най-добрата информация за сигурността на лаптопа – Какво трябва да предложи идеалният пакет за сигурност за потребителите на лаптопи?

By | януари 10, 2022

Въпреки че Windows 10 има собствен вграден софтуер за сигурност, той не е достатъчен за много потребители на лаптопи. Общият резултат за точност на Microsoft Defender е приблизително 94%. Има и други, по-способни програми. Вградените в операционната система Security Essentials може да не са най-добрата защита за вашия лаптоп. Това може да е достатъчно за настолни компютри, тъй като те не са преносими и обикновено остават свързани само с частен интернет, за разлика от лаптопите, които обикновено се пренасят и са свързани към публични Wi-Fi сайтове.

Ако сте потребител на MacBook, не правете грешката да мислите, че не се нуждаете от софтуер за сигурност. Въпреки че не са толкова уязвими като лаптопите с Windows, MacBook все още имат свои собствени заплахи, за които да се тревожат. Ако сте на Mac, ще ви е необходима антивирусна програма, проектирана да работи безупречно с Mac OSX.

В наши дни по-голямата част от интернет заплахите идват от тези, които искат да правят пари, като подмамват компютърните потребители в измамни измами или участват в откупи и кражби на данни. За да защитите лаптопа си, защитавате своята самоличност и парите си. Поради тази причина наистина се нуждаете от най-добрата сигурност на лаптопа. Не се задоволявайте само с основна програма.

Антивирусните продукти са тези, които се отличават чрез заобикаляне на стандартно сканиране при поискване и защита в реално време. Въпреки че тези задачи със сигурност са необходими, те не винаги са достатъчни. Винаги е добра идея да имате софтуер, който активно предотвратява свързването на процесите на вашия компютър към измамни страници или URL адреси, които хостват зловреден софтуер. Макар че най-добрият софтуер за сигурност на лаптопа трябва да очакваме да се отървем от лошите и да не притесняваме добрите, какво ще кажете за „анонимните“? Ако софтуерът не може да определи софтуера като „добър“ или „лош“, той трябва да използва техника, базирана на поведението, за да помогне за вземането на това решение.

Спестете системни ресурси с най-добрата сигурност на лаптопа

Ако винаги сте заети с лаптопа си и нямате много възможности да го заредите, тогава ще ви трябва програма, която не консумира всички системни ресурси. Използвайте такъв, който има „режим на батерия“. Ако обичате да гледате много филми или да играете игри, тогава трябва да има „Video/Game Mode“. Вашият софтуер за сигурност трябва да е достатъчно интелигентен, за да се адаптира към всичко, което правите в момента.

Трябва ли да се справяте с много имейли и прикачени файлове на вашия лаптоп? Определено ще имате нужда от антивирусна програма, която автоматично сканира всички входящи съобщения и файлове и спира потенциалните заплахи от достъп до вашата система.

Bitdefender Internet Security 2019 определено е пакет, който трябва да обмислите, за да ви осигури най-добрата сигурност на лаптопа. Предлага се както за Windows, така и за MacBook. Този пакет предлага многопластова защита срещу софтуер за откуп, 24/7 защита в облака, сканиране на имейл, блокиране и премахване на рекламен софтуер и др.

Не можете да сбъркате с получаването Най-добрата сигурност за лаптоп За да се справите с всички ваши нужди от защита и сигурност. Просто използвайте отстъпките на Bitdefender Internet Security и изберете перфектния план за плащане. Не забравяйте да се регистрирате за 30-дневния безплатен пробен период.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *