Малки бележници – Три съвета за малки бележници

By | октомври 1, 2021

Когато сте в процес на закупуване на мини туристически компютър, имам съвети за показване в тази кратка статия.

Съвет 1

Размерът на лаптопа е важен. Тъй като сте CPA, много е полезно да имате 17 -инчов екран. За обикновена електронна поща, MSN или Skype малък екран е повече от достатъчен. Мощността на новите мини лаптопи се е увеличила драстично.

Съвет 2

Ако сте избрали малък лаптоп, трябва да прегледате отзивите на потребителите. Например услугата Acer е много по -добра от тази на Asus. Acer има по -приятелски сервизен отдел. Срещу малка сума Apple чрез програмата си Apple Care ви осигурява максимална надеждност, ако е свързана с услугата.

Съвет 3

Със строгите правила за корабоплаване на авиокомпаниите в днешно време мини компютърът е много полезен, поради теглото и размера си, дори можете да го поставите в ръчния си багаж.

Благодарение на качеството на екрана и скоростта на процесора, можете лесно да гледате филм на континентален полет.

С удължената батерия имате до шест часа работа с компютър, така че освен видеото можете да свършите и малко работа в самолета.

На клавиатурата: За всички нетбуци е твърде малък. Това е въпрос на обучение на пръстите ви да разпознават малките клавиши и малко по -различното оформление.

Правите повече грешки, независимо от способността ви да пишете. Съветвам ви да използвате една от тези малки мишки, докато пътувате, защото подложката за мишка на клавиатурата ви е истински проблем.

Най-добрата в класа клавиатура е Apple Macbook Air.

Може да се каже много за изключително популярните нови мини компютри, но често се казва, че „от уста на уста“ е най -важният справочник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *