Лаптоп Lenovo S10 Mini

By | октомври 14, 2021

Lenovo представи нова серия лаптопи, които са много търсени на пазара. Новият Lenovo IdeaPad S10 е признат за атрактивен нетбук, който излезе наскоро. Удивително предложение от ThinkPad, моделът на този лаптоп се появи с нова 6-клетъчна батерия.

Това, което привлича клиентите, е жизнеспособната и достъпна цена на Lenovo S10, впечатляващо допълнение към ценовата листа на лаптопите на Lenovo. С помощта на софтуера за бързо разпознаване на лица моделът на лаптопа е идеален за предлаганите разходи. Известно е, че той дава абсолютната стойност на инвестираните пари.

Говорейки за външния си вид и дизайна, новият Lenovo S10 изглежда привлекателен. Той включва широка гама от цветови опции, където екстериорът е покрит с атрактивна боя „червени рубини“ с ярък завършек. Вътрешността на лаптопа и пластмасовата батерия са покрити с матово дърво и имат добра издръжливост. Това улеснява лесното и безпроблемно огъване около дланите, когато повърхностите са здраво притиснати.

Казват, че лаптопите на Lenovo са най -функционалните и евтини лаптопи на пазара. Правилно доказано, новият Lenovo S10 има огромно месо на 10-инчов екран. Дори след като е по -голям, теглото, добавено към шасито му, е почти нищожно. Този двуцветен лаптоп за пътуване изглежда като играчка в сравнение с подобна линия нетбуци, предлагани в подобни спецификации.

Що се отнася до измерването на използваемостта в режим на надстройка, S10 е много по -лесен за надграждане от много други нетбуци. Това ви позволява лесно да надстроите вашето устройство за съхранение, системна RAM или безжична карта, за да отговарят на вашите нужди и изисквания. Преглеждайки списъка, вие също имате възможност да надстроите до RAM, тъй като Microsoft има строги ограничения за инсталиране на старата операционна система Windows XP, за да разбере кои видове нетбуци отговаря.

Поради лесния за разбиране дизайн на сензорната клавиатура, този лаптоп е по-малък от всеки сензорен екран на обикновен лаптоп и е невероятен с ограничен бюджет. Прегледите говореха за чувствителност, чувствителност и проследяване. 10,2-инчовият WSVGA (1024×600) AntiGlare TFT матов екран е възстановен като ключ USP за този продукт. Можете да заключите опцията си с това без много да се замисляте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *