Лаптопи компютри

By | октомври 5, 2021

Въпреки че компютрите със стабилно състояние ще свършат работата, от която се нуждаете, вашият компютър не е толкова адаптивен, колкото лаптоп. Все повече хора днес предпочитат да работят на лаптоп, където и да отидете, можете да вземете работата си със себе си. Най -преносимите лаптопи са малки нетбуци, които тежат по -малко от торба захар и се вписват спретнато в куфари или чанти; изтеглете го с безплатния отворен офис софтуер за вируси AVG и можете да го настроите и да работите, където и да сте.

Поради популярността на лаптопа, сега има повече модели, които се състезават за вашето внимание и вашите долари. Някои преносими компютри от висок клас като Apple Mac са на върха на цените, а нетната книга е в дъното на ценовата скала.

Лаптопът Toshiba Satellite L305-S5921 има вътрешен процесор от два гигабита на стойност 589,99 долара и много други 15,4-инчови широкоекранни функции. Този лаптоп ще ви помогне да направите всичко по -лесно за вас и неговите WiFi връзки, където и да се намирате, можете също да се свържете с мрежата.

Ако искате нещо малко по -леко и още по -конкурентно, може да помислите за нетбука ASUS EEE PC 900HA Този лаптоп е идеален за лична употреба и бизнес приложения. На цена от 338,99 долара, този преносим компютър е идеален за тези, които се нуждаят от удобството на 1,6 GHZ процесор и лаптоп с операционна система Windows XP. Не можете да сбъркате, ако имате нужда от технология в движение.

Acer Aspire е чиста книга и ако трябва да видите бюджета си, може да помислите за Acer Aspire One AOA150-1864 Intel Atom процесор и операционна система Windows XP с 8.9-инчов екран за $ 239.97 операционна система Windows XP. Много от най -малките лаптопи за нетбуци нямат CD устройство, но не е много трудно да получите външно по -късно. Повечето преносими компютри имат WiFi и Bluetooth връзки, така че можете да получите достъп до мрежата навсякъде. Тези малки лаптопи са малки и достатъчно леки, за да ги носите навсякъде.

Много хора, които изкарват прехраната си в Интернет, предпочитат лаптоп или преносим компютър в твърдо състояние, защото това означава, че могат да работят навсякъде. Писателите често изпитват необходимост да работят на друго място, за да стимулират творчеството и да се отдалечат от нежеланите прекъсвания. Ако трябва да направите дълго пътуване, не е нужно да се притеснявате дали можете да вземете тефтер със себе си, където и да отидете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *